10 GODINA SMIJEHA

'TEORIJA VELIKOG PRASKA' Prva petorka iz solidarnosti pristala na rezanje plaće - suludo popularna serija snimat će se još dvije godine

 Screenshot/Flickr

Američka tv-mreža CBS potvrdila je da će se hit-serija 'Teorija velikog praska' snimati još dvije sezone. Popularna serija započela je s prikazivanjem prije gotovo deset godina, u rujnu 2007. i posjednjih pet godina je u samom vrhu svojeg žanra. Devetu sezonu gledalo je 19,36 milijuna gledatelja, a omiljena je među publikom u dobi od 18 do 49 godina, upravo onoj dobnoj skupini najdražoj oglašivačima.

Odluka o nastavku serije donijeta je nakon što su glumačke zvijezde 'Teorije velikog praska' pristale da im se smanji plaća kako bi novopridošlu članovi glumačke postave mogli dobiti povišicu.

Petero glumaca koji su u seriji od početka, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar i Simon Helberg, primali su oko milijun dolara po epizodi, dok su novopridošli Mayim Bialik i Melissa Rauch dobivali "samo" 175.000-200.000 dolara po epizodi, kako piše Independent.

Originalna petorka pristala je da im se plaća smanji za po 100.000 dolara po epizodi i taj će novac ići za povišicu plaće njihovim kolegama.

Prema liku Sheldona Coopera, kojeg u seriji glumi Jim Parsons, snimat će se i nova serija u kojoj će 9-godišnjeg Sheldona glumiti Iain Armitage ('Male laži', HBO), a Jim Parsons će producirati seriju i dati glas odraslom Sheldonu kao pripovjedaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:31