POTRAGA ZA DECKARDOM

VIDEO, ISCURIO PRVI TRAILER: BLADE RUNNER 2049 Dok nestrpljivo čekamo nastavak legendarnog filmskog klasika, možemo uživati u ovom malom remek djelu

 YouTube

Milijuni obožavatelja SF klasika Ridleyja Scotta iz 1982. proteklog Božića mogli su vidjeti nekoliko kadrova iz nestrpljivo očekivanog nastavka koji dolazi u kina od 6. listopada ove godine u režiji Denis Villeneuvea (koji je snimio vrlo zanimljivi 'Arrival' i njime ove godine priskrbio hrpicu nominacija za Oscara). U 'Blade Runneru 2049' Harrison Ford ponovno se stapa s likom Ricka Deckarda, a Ryan Gosling je policajac K.

Konačno, sada smo dobili i prvi pravi trailer nastavka koji se događa trideset godina nakon događaja prikazanih u prvom filmu. Policijski službenik K. iz Los Angelesa otkriva dugo zakopanu tajnu koja ima potencijal gurnuti ostatke društva u potpuni kaos. To otkriće vodi ga kroz opustošena područja u potragu za Rickom Deckardom, bivšim 'blade runnerom' koji je nestao prije 30 godina.

U filmu prema scenariju Hamptona Fanchera (koji je napisao i prvi film prema djelu Phillipa K. Dicka 'Sanjaju li androidi električne ovce') i Michaela Greena (Logan, Alien: Covenant) glume također Jared Leto, Mackenzie Davis, Robin Wright, Ana de Armas i Dave Bautista. Ridley Scott, redatelj originalnog 'Blade Runnera', ovoga puta je u ulozi producenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:21