ZAMIJENIO ZACHA GALIFIANAKISA

VIDEO: MRLE PROTIV BATMANA Lider benda Let 3 kao glas straha i trepeta Gothama u novom Lego filmu

 press
Batman Alen Liverić i Joker Damir Martinović Mrl najavljuju velike promjene u Rijeka Cityju

Nakon velikog uspjeha 'LEGO filma' iz 2014. godine, studio Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman LEGO avanturu.

Alen Liverić kao Bruce Wayne, odnosno Batman, Damir Martinović Mrle kao Joker, Iva Mihalić kao Batgirl te Mladen Vujčić kao Robin i Mladen Vasary kao Alfred, posudili su svoje glasove razigranoj ekipi novog LEGO filma.

U ovom Batman mora napustiti samotnjačku ulogu i naučiti raditi u timu. Mnogi će se iznenaditi kada čuju hrvatsku verziju Batmana, kojem je prepoznatljivi promukli glas posudio naš poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Alen Liverić.

„Veliki sam fan Batmana i velika radost mi je bila kada su me zvali da dam glas Batmanu. Oduvijek sam htio nekada u životu biti Batman. Film je jako duhovit i zabavan, i stvarno sam uživao u toj ulozi. Cijela ekipa je super i stvarno mi je drago šta je ta uloga pripala meni, jer sve što znam o Batmanu…znam“.

Ulicama Gothama svoje viđenje pravde dijeli Joker kojem je glas u originalnoj verziji posudio Zach Galifianakis, a u hrvatskoj sinkronizaciji autor pjesama i član riječke grupe Let 3, te svestrani glazbenik koji stvara glazbu za film i kazalište, Damir Martinović Mrle.

„Bilo je nevjerojatno iskustvo kroz ovu avanturu proći u dvoboju s Batmanom Alenom Liverićem, nakon čega će doći do velikih promjena u Rijeka Cityju.“

LEGO Batman film u hrvatska kina dolazi pretpremijerno već od 4. veljače u najprestižnijim IMAX, 4DX i RealD 3D formatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:47