'POSLJEDNJI JEDI'

VIDEO: NAJAVA NOVIH RATOVA ZVIJEZDA (KOJU REDATELJ NE ŽELI DA VIDIMO) Reyjina snaga uplašila Lukea Skywalkera: 'Ovakvu moć sam vidio samo jednom'

 Star Wars / YOUTUBE
 

U ponedjeljak je u poluvremenu prijenosa utakmice američkog nogometa između Chicago Bears i Minnesota Vikings emitirana nova najava za nadolazeći film "Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi", piše The Guardian.

Najava nastavka filma "Ratovi zvijezda: Sila se budi" počinje scenom u kojoj Rey (Daisy Ridley), naočigled pod mentorstvom Lukea Skywalkera (Mark Hamill) rukuje poznatim oružjem Jedi viteza.

"Ovakvu sirovu snagu sam vidio samo jednom. Tada je se nisam toliko bojao, međutim sada me je strah", govori Skywalker dok Rey vježba.

Istovremeno, Leia (pokojna Carrie Fisher) stoji u kontrolnoj sobi svemirskog broja sa zabrinutim izrazom lica, Kyle Ren (Adam Driver) zamišljeno gleda prema maski koja neodoljivo podsjeća na onu Dartha Vadera, jurišnici Imperije se skupljaju, a Millenium Falcon s Chewbaccom na kormilu leti kroz svemirski prostor. Najava također sadržava i kadrove Finna (John Boyega) i Poea (Oscar Isaac).

Borba između dobra i zla, prema svemu sudeći, sve je bliža.

Društvene su mreže, predvidljivo, eksplodirale, a maštu obožavatelja dodatno je zagolicao i novi poster za film koji u kina dolazi 15. prosinca ove godine.

Prije objave najave, redatelj filma Rian Johnson na Twitteru je pokušao odgovoriti ljude od gledanja najave, objašnjavajući da je bolje pogledati film bez da se prethodno vidi ijedan kadar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:47