SAMO ZA ODABRANE

VIDEO: ORGIJE POD MASKAMA, ZAKLETVA KRVLJU I TAJNI ČLANOVI Prvi put je netko s kamerom ušao u elitni klub gdje se poznati prepuštaju sado-mazo užicima

 Screenshot
 

Provokativni dokumentarni serijal, koji se upravo prikazuje na Showtimeu, glredatelju pruža dubinski uvid u najskrivenije zakutke ekskluzivnog seks kluba na Beverly Hillsu. Pogled iza kulisa otkriva mnogo toga intrigantnog i uzbudljivog: po prvi puta 'obični ljudi' mogu vidjeti ostvarenje najdubljih seksualnih fantazija bogatih i slavnih.

Serijal Naked SNCTM ima osam dijelova, a prva epizoda usredotočila se na osnivača kluba Damona Lawnera i njegovu svitu performera burleske, koji su u svom djelovanju inspirirani kultnim filmom 'Oči širom zatvorene'. kao i u filmu, i ovdje gledamo mističan spoj erotskog teatra, sado-mazo kostima, fantazija i maskerade.

Establišment Hollywooda za članstvo u ovom klubu plaća od 12 do 75 tisuća dolara godišnje, ovisno o paketima usluga na koje su se 'pretplatili', a zauzvat dobivaju priliku da se prepuste 'najekskluzivnijem, najelitnijem i najerotičnijem seks klubu ikad'.

Lawner je klub osnovao prije četiri godine, a na listi gostiju pojavljuju se i neka zvučna imena. Tvrdio je da ondje ulazi i Gwyneth Paltrow. No, danas više ne priča o imenima. Niti on ni njegovo osoblje ne sudjeluju u seksualnim aktivnostima, no, kaže da 'vole gledati'.

Screenshot

Najviše rangirani članovi kluba, grupa koja broji 11 muškaraca i samo jednu ženu, moraju položiti zakletvu u krvi, a imaju među ostalim, specijalne srebrne ogrlice, privatne sobe za seks, a prati ih i poseban seksualni ekspert.

Najniže članarine, s druge strane, omogućavaju sudjelovanje na orgijama, i priliku za povezivanje s ostalim članovima ovog elitnog društva. Jedna od najvažnijih stavki članstva u ovom klubu je potpuna zaštita privatnosti: zabranjeno je unošenje mobitela, a svi članovi su obavezni odmah na ulazu na lice staviti masku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:17