KRIVI DOBITNIK

VIDEO: POGLEDAJTE TRENUTAK U KOJEM SE DOGODIO DO SADA NEZABILJEŽENI SKANDAL NA DODJELI OSCARA Warren Beatty: 'Uopće nisam pokušavao biti duhovit...'

 YouTube

Do sada nezabilježeni slučaj dogodio se na sinoćnjoj dodjeli Oscara u Los Angelesu, kada je dobitnikom Oscara za najbolji film proglašen 'La La Land', umjesto filma 'Moonlight', koji je ipak na koncu potvrđen kao službeni dobitnik.

Zabuna se dogodila kada su Warren Beatty i Faye Dunaway, koji su najavljivali laureta, dobili krivu omotnicu u kojoj je bilo ime pobjednika iz prijašnje kategorije (Emma Stone, 'La La Land' u kategoriji za najbolju glumicu).

Zbunjeni Warren Beaty proslijedio je omotnicu Faye Dunaway, koja je zatim najavila 'La La Land' kao dobitnika glavne nagrade, što je ponukalo ekipu iz tog filma da se popne na pozornicu i održi govor, kako već dolikuje. No, na pola puta greška je ispravljena i objavljeno je da je pobjednik ustvari 'Moonlight'.

Producent filma 'La La Land' Jordan Horowitz potvrdio je zabunu, te je pozvao ekipu filma 'Moonlight' da dođu na pozornicu.

"Nisam pokušavao biti duhovit", kasnije se opravdavao Beatty, te dodao: "Zato sam i gledao Faye toliko dugo vremena", kako prenosi NME.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:58