DOBRO SE DOBRIM VRAĆA

Hladno Pivo, Picksiebneri i Cinkuši sa Borisom Lainerom svirali zajedno u Močvari za pomoć kolegi

Koncert za Igija u Močvari
 Goran Berović

Koncert za pomoć Igoru Bariću, poznatom i priznatom violinistu koji je surađivao sa mnogim glazbenicima, održan je u srijedu u zagrebačkom klubu Močvara pod nazivom 'Sviramo za Igija'. U humanitarnoj akciji okupili su se rock bendovi i prijatelji kako bi pomogli da se prikupe novčana sredstva za rehabilitaciju Igora Barića, koji se trenutno oporavlja od posljedica moždanog udara.

Igor Barić, popularni “Igi”, voljeni je član glazbene družine Cinkuši, kao i dugogodišnji violinist Ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Surađivao je i s Hladnim pivom, Vješticama, Ayllu, Tetom Lizom, Jegedušima, Zagrebačkim muzikašima, Harmerima, sudionik brojnih koncerata i albuma.

Goran Berović

Kao gost iznenađenja sa dijelom ekipa iz Vještica u sredini koncerta uskočio je i Boris Leiner tako da je Močvara uz glasno pjevanje publike bila puna dobrih vibracija

Goran Berović
Cinkuši

U cijelu akciju uključili su se brojni mediji, HGU i mnogi koji su htjeli pomoći, a nakon odlične veselice Cinkuši su poslali svima zahvalu: "Bilo je divno osjetiti veliku količinu pozitivne energije ​koja se stvorila u Močvari prilikom zajedničkog muziciranja Picksiebnera, Hladnog Piva i Cinkuša, a na pozornicu su još stali i Boris Leiner iz Vještica sa Miljanom Bakićem kao i Domagoj Vorberger. Hvala Kornelu i ekipi iz Močvare na prostoru, razglasu, rasvjeti, zaštitarima, hvala najboljim toncima: Tomici Noršiću, Vladi Sokačiću i Igoru Ivankoviću, hvala Tomislavu Fiketu (Bad Habit) na dizajnu, hvala Vesni Mitar na PR-u, hvala Jiggyu na plakatima, hvala Marku Kovačiću Kovi i Silviu Novoselu na izradi radio jingla, hvala Buču i HGU-u na izradi video spota za TV, hvala ZAMP-u što se odrekao svojih potraživanja, hvala Mateku Kruhonji na najboljem gulašu i vinariji Jarec Kure na izvrsnom vinu za izvođače. I najveća hvala dragoj publici koji su došli i pjevali skupa sa nama!"

Goran Berović

Oni koji nisu mogli na koncert, donaciju po želji mogu izvršiti na račun:

IGOR BARIĆ

ZAGREBAČKA BANKA

HR 4723600003213815843

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:14