KONCERT

M.O.R.T. I GARAGE IN JULY Punk blueseri iz Cetinjske krajine i branjska rock blues četvorka zajedno u Vintageu

Veseli punk blueseri iz Cetinjske krajine M.O.R.T. te izvrsna osječka rock blues trojka Garage in July održat će u četvrtak 23. ožujka koncert u Vintage Industrialu. Početak koncerta zakazan je za 21,30.

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album 'Vrhunsko dno', koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

U srpnju 2014. godine izlazi album 'Odjel za žešće' koji je pobrao odlične kritike i epitet 'albuma godine' na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Osim svega navedenog M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama. Krajem 2015. snimaju novi album 'Tužna kocka' koji je objavljen u travnju 2016. i koji je ponovno oduševio kritiku i publiku. Album je bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji 'najbolji rock album', a u veljači 2017. godine s njega je skinut novi single i video spot 'Najljepša priča'.

Večer će otvoriti baranjski swamp 'n' roll bend Garage in July, visokooktanski Swamp 'n' Roll sastav, mladići začarani duhom Delte.

Facebook

Što kažu o sebi? "Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe groovea. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima. Mi smo velika djeca, a odrasti je samo zamka. Buka i znoj. Ljubav i Swamp 'n' Roll."

Cijena ulaznica u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u klubu Kavez (Savska 160), Vintage Industrialu te u Dirty Old shopu (Tratinska 18)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:03