SVE JE BILO DIO PLANA

Nakon naprasnog nestanka s interneta, Radiohead se vratio s novom pjesmom 'Burn the Witch'

Radiohead (FOTO: Mark Metcalfe/Getty Images)
 Getty Images
Objava 'Burn the Witch' dolazi nakon što je britanski bend, poznat po svojim, kako glazbenim, tako i drugim eksperimentima, 1. svibnja potpuno nestao s Interneta.

Britanski bend Radiohead je naprasnim nestankom s interneta najavio da se kod njih očito nešto sprema, a većina obožavatelja odmah je pomislila da bi se moglo raditi o najavi novog albuma.

Nakon dvije najave objavljene na Instagramu, u utorak poslijepodne Radiohead je objavio novu pjesmu 'Burn the Witch' te se pretpostavlja da ona predstavlja najavu sljedećeg albuma grupe.

Uz objavu pjesme, njihove službene Facebook i Twitter stranice imaju i nove profilne fotografije. Apstraktno i zagonetno crno-bijelo djelo stilski se uklapa u pozadinsku fotografiju na kojoj se može vidjeti puno figura nalik ljudskima.

Podsjećamo, objava 'Burn the Witch' dolazi nakon što je britanski bend, poznat po svojim, kako glazbenim, tako i drugim eksperimentima, 1. svibnja potpuno nestao s interneta.

Nestanak je uslijedio dan nakon što su neki fanovi primili tiskane letke na kojima je pisalo: ‘Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live.’

Fotografije letaka su se počele dijeliti po društvenim mrežama uz nagađanja da se radi o reklami za novi album, a uslijed novih objava na društvenim mrežama, ta su se nagađanja pokazala točnima.

Inače, Radiohead je posljednji album objavio 2011. godine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:27