SURADNJA S DAVEOM SITEKOM

'NEMOJ SE PRAVITI GLUP, TI SI STIGAO IZ VAGINE' Pussy Riot imaju video za novu pjesmu 'Straight Outta Vagina'. To je njihov odgovor Trumpu

Pjesma je napravljena u suradnji s Daveom Sitekom iz TV on the Radio, a na njoj gostuju Desi Mo i Leikeli47
 Screenshot / YOUTUBE

Pussy Riot je objavio video za novu pjesmu 'Straight Outta Vagina', napravljenu zajedno s Daveom Sitekom iz TV on the Radio, a na kojoj gostuju Desi Mo i Leikeli47, prenosi Pitchfork.

Kako piše The Guardian, pjesma je nastala kao kontranapad na Donalda Trumpa zbog njegove izjave da 'zgodne djevojke prilikom upoznavanja zgrabi za pi***'. 'Ako tvoja vagina završi u zatvoru tada će te cijeli svijet slušati', može se čuti u jednom od stihova. 'Nemoj se pravit' glup, nemoj se pravit' blesav, ti si zapravo iz vagine stigao', pjevaju Pussy Riot u drugom.

'Pjesma se može smatrati odgovorom Trumpu. No, ja vjerujem da je snažna ženska seksualnost puno veća od populizma megalomanskog muškarca. Vagina je veća od Trumpa', kaže Nadja Tolokonikova iz Pussy Riot.

Spot je snimljen u The Theatreu u Ace Hotelu u Los Angelesu te obiluje patkama na napuhavanje, mjehurićima i skijaškim maskama.

Redatelj spota je Phillip Lopez, a pjesma je izdana u sklopu Adult Swimovog programa 'Singles'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:51