ŠAROLIKA LEPEZA STILOVA

SVJETSKA GLAZBENA SENZACIJA OVAJ PETAK U DOMU SPORTOVA Kolektiv 'Postmodern Jukebox' spreman je oduševiti Zagrebačku publiku retro obradama hitova

Svjetska glazbena senzacija Postmodern Jukebox, njujorškog pijanista Scotta Bradleeja, nastupa ovaj petak u Zagrebu u Domu Sportova.

Ovaj stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtube-u, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji 'Good Morning America', bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Bradlee je promijenio aranžman rock hita grupe Radiohead 'Creep' i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala preko 19.5 milijuna pregleda i proglašena je jednom od '9 najboljih viralnih obrada u 2015.' od strane People magazina.

Višestruka dobitnica nagrade Grammy, Lorde, oduševljena je 'vintage' obradom njenog hit singla 'Royals' koji je pregledan preko 15.9 milijuna puta.

Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe.

Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

- Postavio sam prvi video 2009, prisjeća se Bradlee.

- Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratiltelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Franka Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu 'Velikog Gatsbija'. PMJ koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i mnogo više u samo jednoj noći, kazao je.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter2 220 kn, parter1 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i na ovoj poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34