NOVI SPOT KRALJA TRANSFORMACIJE

VIDEO: FIL TILEN POSTAJE MALI PRINC I ODLAZI NA MARS 'Za raketno gorivo koristim ljudsku zlobu, zavist, neimaštinu, lažna obećanja i pohlepu'

 Promo

Na aktualnom singlu 'Ko vam je reko' Fil Tilen u autorskom i produkcijskom dijelu surađivao je s Nemanjom Filipovićem i Markom Mandićem, potpisao je ugovor za Universal Music Hrvatska, a predstavio je i novi spot, koji potpisuju renomirana animatorica Ira Bulić, aka Nisamtapir, i PULSAR Produkcija.

- Ova pjesma moj je odgovor na trenutačno stanje u zemlji, ali i na Zemlji. To što se metaforički lansiram na Mars odraz je mog unutarnjeg nezadovoljstva svojom okolinom i ljudima. Raketu sam morao izgraditi od glomaznog otpada i smeća jer je to bilo jedino što sam pronašao oko sebe. Za raketno gorivo koristim ljudsku zlobu, zavist, neimaštinu, lažna obećanja i pohlepu. Zeleno odijelo u kojem putujem na Mars identično je onome koje nosi Mali Princ u istoimenoj noveli Antoinea de Sainta-Exuperyja - objašnjava glazbenik, bivši natjecatelj televizijskog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

- Fil Tilen je zanimljiv umjetnik s jako dobrim idejama. Iako su nam se u početku razilazile vizije oko spota, njegova razmišljanja pomogla su mi u stvaranju sadržaja kojim smo na kraju svi zadovoljni - rekla je Ira Bulić.

Novi singl Fila Tilena objavljen je poslije dvogodišnje diskografske stanke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:58