'GLORIA'

VIDEO: OVO BI MOGAO BITI VELIKI HIT Nikola Marjanović kreće u samostalnu karijeru, a ambicioznog spota primio se legendarni Denyken

 Denis Mujadžić Denyken

Nikola Marjanović svestrani je glazbenik, ujedno i diplomirani kontrabasist, koji nakon mnogih bendova (Sane, Radio Luksemburg) i suradnje s drugim glazbenicima (TBF, Lea Dekleva, Songkillers), kreće u samostalnu karijeru.

Najbolje čuvana tajna domaće glazbene scene, kako ga neki zovu, predstavlja novu pjesmu 'Gloria' koja ozbiljno konkurira da se uvrsti među hitove godine.

"Konačno opet imam pjesmu u koju svi vjeruju i koja puca od energije, iskrenosti, snage, emocija i čudnovatosti. Pjesma ima onu "dubinsku" kvalitetu koja zahtijeva višestruko slušanje, no jednom kad vas zarazi zaljubite se u nju i svakim sljedećim slušanjem volite je sve više. Ovdje nema ničeg instantnog niti jeftinog, nema lakih ni brzih rješenja, a na takvim se pjesmama gradi dugotrajna i vjerna publika. Jako sam sretan!", rekao je Nikola.

Za glazbu i tekst Marjanovićeve 'Glorije' zaslužan je Dino Osmanagić, dok je legendarni glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken napravio ne samo aranžman i glazbenu produkciju, već je zaslužan i za videospot.

"Od onog prvog trenutka kada mi je Dino odsvirao 'Gloriju' na akustičnoj gitari imao sam osjećaj da osim vrlo kvalitetne pjesme u svojim rukama imam i vrhunski scenarij za spot. Stoga sam želio imati kreativnu kontrolu nad zvukom i slikom - Denyken Sound & Vision, kako ja to već zovem. I evo me tu, godinu dana kasnije predajem svima plod svoje imaginacije, manifest ili pokušaj da svijet učinim boljim mjestom, a ako ništa barem malo zabavnijim", ispričao je Denyken.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:44