KONCERT U TVORNICI KULTURE

VIDEO: TI, JA I MOJA MAMA Ujedinjena stara i nova postava benda U pol' 9 kod Sabe predstavlja novi singl

 press

Bend neobičnog imena Ti, ja i moja mama, nastao spajanjem stare i nove postave benda U pol' 9 kod Sabe, objavio je svoj prvi singl/videospot 'Jako sam mala' u izdanju Aquarius Recordsa. Ovim singlom Ti, ja i moja mama najavljuju svoj prvi EP naslovljen 'Gurni me u valove' koji će premijerno uživo predstaviti 17. veljače u Tvornici kulture u Zagrebu.

"Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi. Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo!", napisao je o bendu novinar, publicist i glazbenik Ante Perković.

Ti, ja i moja mama čine Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).

Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015., a prošle godine pridružuje im se bubnjar Berko Muratović. EP je snimljen u studiju Pod.room, s producentima Draženom Gavrilovićem i Markom Mrakovčićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:58