GLAZBENA DOGAĐANJA

ŽIVOT U PULI Vikend uz New York Ska-Jazz Ensemble i breakdance natjecanje

Urbana manifestacija Seasplash platforma stigla je ove godine do svog desetog izdanja, a Puljanima i njihovim gostima nudi pregršt događanja za vrijeme zimskih praznika. Seasplash platforma #10 započela je prošlu subotu s natjecanjem skatera u jednom od najljepših skate parkova u ovom dijelu Europe, koji se nalazi u prostorima Društvenog centra Rojc u Puli.

Ovaj vikend Seasplash platforma #10 nastavlja se s međunarodnim breakdance i hip-hop natjecanjem, a zatim u nedjelju direktno iz New Yorka u pulski Titov park stiže višečlani New York Ska-Jazz Ensemble uz potporu domaćeg benda Shugo’s Foosy. Na Badnjak, na istoj lokaciji griju nas reggae, dub, dubstep, dancehall, jungle, d’n’b’ ritmovi na Showcase partyju, a u Novu godinu ulazimo s velikim elektronskim dočekom Nove Godine na tri pozornice, u prostorima tunela Zerostrasse u Puli. Ulaz na sva događanje je besplatan.

Ovogodišnja Seasplash platforma sastavni je dio manifestacije Prosinac u Puli koja ovih prazničnih dana donosi Puljanima i njihovim gostima 165 događanja na 38 lokacija.

Seasplash platforma odvija se u organizaciji udruge Seasplash uz podršku polaznika EduSplash multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.

Pogledajte program Seasplash platforma #10

C.U.B.E. Breakdance and Hip-Hop Contest Vol. 4
subota 17.12. (12-23h)

SC Pattinaggio Pula

Četvrto po redu natjecanje breakdance i hip hop plesačica i plesača održat će se u Sportskom Centru Pattinaggio u Puli. Udruga Aboriginal Crew okuplja plesače iz Hrvatske i inozemstva koji svoje znanje i sposobnosti prikazuju u spektakularnom glazbeno-plesnom događanju. Uz natjecatelje iz Hrvatske, Slovenije i Italije, po prvi će puta na ovom natjecanju nastupiti i plesači iz Maroka.

DJ: BIJAN

Pogledajte program C.U.B.E. Breakdance and Hip-Hop Contest Vol. 4

Urban Penetration
nedjelja 18.12.

Titov Park Pula

Urban Penetration odnosno Urbano prodiranje je događanje kojim Udruga Seasplash ulazi u objekte i prostore koji se nalaze u Puli, u kojima nema i do sada nije bilo manifestacija, dajući im tako kulturno-zabavni smisao i funkciju. Ovogodišnji Urban Penetration zamišljen je kao koncert koji će se održati u Titovom parku u Puli i na kojem će nastupiti dvije renomirane grupe iz inozemstva i Pule, a to su odlični New York Ska-Jazz Ensemble iz New Yorka te Shugo’s Foosy iz Pule.

New York Ska-Jazz Ensemble je osnovan 1994. godine u New Yorku, a bend se sastoji od međunarodnih glazbenika, koji su prethodno svirali u drugim poznatim bendovima kao što su Toasters, Skatalites, Scofflaws… Njihov glazbeni izričaj kombinacija je dancehalla, reggaea, rocksteadya i jazza. Do sada su izdali deset albuma i redovno sviraju po Europi, Kanadi, Sjevernoj i Južnoj Americi. Poznati su po energičnim i kvalitetnim nastupima te njihov nastup u sklopu desete Seasplash platforme nikako ne bi trebalo propustiti.

www.newyorkskajazzensemble.com

Shugo’s Foosy je pulski fusion bend osnovan 2011. godine, a čine ga Alen Špada (gitara), Leon Brenko (klavijature), Boris Bošković (bas) i Dušan Kranjc (bubnjevi). Prvi autorski album Grains of Sand izdali su 2014. godine.

Iako se njihov stil može okarakterizirati kao jazz/etno/fusion otvoreni su za različite utjecaje i kombinacije stilova sve u svrhu izražavanja svojih emocija.

www.shugos-foosy.com

Koncert počinje u 19h!

Showcase Party
subota 24.12. (19-04h)

Titov Park Pula

Showcase je glazbeni program koji je začet pod kapom Udruge Seasplash i zamišljen kao platforma za mlade i neafirmirane DJe, producente i izvođače koji svojim glazbenim djelovanjem pokrivaju stilove; reggae, dub, dubstep, dancehall, jungle, d’n’b’… Titov park će tako po treći put zaredom biti mjesto ovog glazbenog događanja, a nastupit će;

PULAP REGGAE STATION
ARBORETUM KOLEKTIV
EXOTIC TIMES
VIBRATIONS ADDICT
SEASPLASH (SHECO, BRADA)

Novogodišnji Party
subota 31.12. (22-06h)

Zerostrasse Pula

Manifestaciju Seasplash platforma #10 tradicionalno će zatvoriti veliki elektronski doček Nove Godine na tri pozornice u prostorima tunela Zerostrasse u Puli.

Seasplash, Slurp! i Marsroom pozornice sa 20-ak DJeva i producenata pružit će posjetiteljima mješavinu reggae, dub, d'n'b, jungle, techno, house i trance ritmova za sam početak nove 2017. godine.

SEASPLASH Floor

WARRIOR CHARGE Soundsystem (I)
FILIP MOTOVUNSKI
MUNCHIES
JINSAN KINGSTON
MENIGA

SLURP! Floor

MARTA (SLO)
SYSTEM DIVINE
ADOO vs POCO LOCO
XXL
RICH
BEBETTO

MARSROOM Floor

TOO FAAR (live!)
OBEAH
MICROHELL
ALEN

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:59