OSIGURAJTE ULAZNICU NA VRIJEME

Znaju se datumi dvanaestog INmusic festivala!

 Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
Potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaj u Hrvatskoj

Organizatori INmusic festivala pripremaju razne novosti i najave za dvanaesto festivalsko izdanje, a već sada potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaj u Hrvatskoj! Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

Ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije), mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 1. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineupa za 2017. godinu uzimaju se u obzir i želje publike. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) gdje posjetitelji mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voljeli vidjeti i čuti na INmusicu. Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, a nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program!

INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je paralelno svojevrsni podsjetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #12. INmusicov toranj ponovo će zasvijetliti u čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim. Nakon ovogodišnjeg najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival veseli se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:38