KONCERTNI SPEKTAKL

SAN SUSTIPANSKE NOĆI 2016. Glazbena poslastica održat će se po peti puta na najromantičnijoj lokaciji u Splitu

 Foto: Facebook

U organizaciji Ritam produkcije i ovog ljeta održat će se San sustipanske noći, glazbena poslastica koja se već petu godinu za redom održava na najromantičnijoj lokaciji u Splitu, na Sustipanu.

Jedinstvena koncertna pozornica pod stoljetnim borovima uz savršenu kapu zvjezdanog srpanjskog neba bila je dobitna kombinacija za stjecanje pozitivnih dojmova publike koja bi do posljednjeg mjesta ispunila travnati prostor na Sustipanu, uživajući u glazbenoj energiji probranih izvođača poput Josipe Lisac, Massima, Rade Šerbedžije, Urbana, Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića, Darka Rundeka, Amire Medunjanin, i Jinx-a.

Za naredno izdanje Sna organizatori su se potrudili iznova očarati publiku i dovesti kraljicu romske glazbe Esmu Redžepovu koja će pred splitskom publikom nastupiti 5. srpnja 2016. godine, nakon više od tri i pol desetljeća od posljednjeg nastupa u Dalmaciji.

'Split mi je oduvijek u srcu, u jednom divnom sjećanju te mu se jako veselim. Vjerujem da će to biti noć za pamćenje' – poručila je Redžepova koja će srpanjsku noć na Sustipanu ispuniti svojim legendarnim pjesmama poput Đelem, đelem, Čaje, šukarije, Zašto si me majko rodila, Svadba makedonska, Ciganka je malena, Romano oro...

Nakon Esme, stižu još dvije posebne glazbene večeri o čemu će javnost uskoro sve saznati. Do tada, pratite facebook stranice Sna sustipanske noći i pripremite se za snenu čaroliju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:24