OD 14. do 23. SRPNJA

VIDEO: NAJVEĆI DJ-evi NA CROATIA OPENU UMAG Redfoo, R3hab i The Avener pripremaju spektakl, jedan će čak i zaigrati tenis s pobjednicima Wimbledona!

 Goran Sebelic / CROPIX

Jednog nazivaju glazbenim superherojem, za drugog kažu da je najatraktivniji nizozemski izvozni proizvod, dok je treći uspio spojiti nespojivo jer u house i električnu glazbu unosi 'francuski dodir elegancije'. Oni su Redfoo, R3hab i The Avener, svjetski poznati DJ-evi, a ove će godine biti zvijezde glazbenog dijela programa teniskog turnira Croatia Open Umag.

Ovaj glazbeni trojac pozornicu u Dance Areni preuzet će u drugom dijelu turnira, a večer, u kojoj će glavne zvijezde biti za pultom, otvorit će Redfoo 19. srpnja.

Promo

Američki DJ u glazbene vode krenuo je zajedno s nećakom, s kojim je činio elektro-pop dance duo LMFAO, a kao njihov najveći hit svi još pamte 'Sexy & I know it'. Nakon višestrukih nominacija za Grammy, osvojenih MTV, NRJ i Billboard nagrada te nastupa s Madonnom u finalu Superbowla 2012., krenuo je u solo karijeru.

Osim što mu u životopisu piše da je reper, plesač, producent, DJ, pjevač i tekstopisac, on je i odličan tenisač, a prije četiri godine pokušao se kvalificirati i na US Open. U Umagu će tako prije glazbenog nastupa odigrati egzibicijski meč s pobjednicima Wimbledona Goranom Ivaniševićem, Richardom Krajičekom i Patom Cashom.

Promo

Dva dana nakon Redfooa, posjetitelji u Umagu uživat će u glazbenim remiksevima nizozemskog DJ-a marokanskog podrijetla. Obožavan na mnogim klupskim podijima i svjetskim glazbenim festivalima, R3hab je pravi predstavnik moderne house glazbene scene, koji stvara remiksove ne bojeći se kombinirati Taylor Swift, Rihannu i Beyoncé. Prvi je glazbenik elektronske scene koji je održao turneju u Kini, nastupivši u čak deset velikih gradova. Umaškoj publici predstavit će se 21. srpnja i zagrijati ih za The Avenera, francuskog DJ-a kojem će dan kasnije pripasti čast zapaliti Dance Arenu.

Promo

Zaljubljenici u elektronsku glazbu dobro znaju njegov hit-single 'Fade Out Lines', koji je osvojio prva mjesta u Austriji, Njemačkoj i Španjolskoj, a u mnogim zemljama dugo je bio u Top 10. No osim što stvara svoje pjesme, The Avener je poznat i po tome što 'oživljava' glazbu mnogih kolega poput poput Sixta Rodrigueza, Johna Leeja Hookera, Mazzyja Stara, The Be Good Tanyas, Andyja Beyja i Adama Cohena.

Prije vrhunskih svjetskih DJ-eva, u prvom dijelu Party Nights programa, publiku će zabavljati legende domaće i regionalne glazbene scene - Parni valjak, Hladno pivo i Željko Joksimović. Na umaškoj pozornici i ove godine nastupit će glazbenici za svačiji ukus, a brojni posjetitelji uživat će u više od 100 sati sjajne glazbe. U tom će vrhunskom glazbenom ritmu završiti još jedno nezaboravno izdanje Party Nightsa.

Croatia Open Umag ove godine održava se od 14. do 23. srpnja, a sve novosti i zanimljivosti saznajte na službenoj web stranici turnira i Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:21