LITO IDE MALA

VIDEO: SJEĆATE LI SE KUZME & SHAKA ZULU? Najveseliji glazbenici u regiji nastupaju na zadarskom Taste and Travel festivalu

 
 Promo

Legendarni splitski glazbenici i izvrsni zabavljači Kuzma & Shaka Zulu na radost brojnih obožavatelja gostovat će na Taste and Travel festivalu, edukativno-zabavnom događaju, koji će trajati od 24. do 30. kolovoza u Zadru, a uključivat će i Craft Beer Festival. Splitski dvojac na središnjoj festivalskoj pozornici na zadarskoj rivi nastupit će u petak 25. kolovoza.

Kuzma & Shaka Zulu prema riječima obožavatelja slove za najveselije glazbenike u regiji, a u Zadru će svirkom uživo napraviti feštu za pamćenje. Njihovi hitovi kao što su 'Lito ide mala', 'Prva liga', 'Jedna mala Iva' i 'Party' zasigurno će dobro rasplesati posjetitelje ovogodišnjeg festivala.

- Zadarsku publiku i Kuzma & Shaka Zulu veže velika i obostrana ljubav. Teško je opisati koliko je lijep osjećaj gostovati ondje - izjavili su glazbenici koji na svakom koncertu daju svoj maksimum, a ovom nastupu se, ističu, posebno vesele.

Taste and Travel održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP.

Craft Beer Festival ponudit će više od 50 vrsti craft piva od kojih su mnoga noviteti na tržištu. Osim toga, na festivalu će se održati i konferencija E@t: Food in the digital age te već tradicionalni Sajam proizvoda hrvatskog sela, koji okuplja OPG izlagače iz cijele Hrvatske.

Festival su potpomogli Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d. te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali i Grad Zadar te Turistička zajednica, Jagermeister i hostel Forum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:07