DUGA RESA

POLICIJSKA POSTAJA NA ZLU GLASU U njoj je radio bludnik koji je kazne htio naplaćivati seksom, a sada je prijavljen i policajac jer je pijan premlatio ženu

 Arhiva / CROPIX

Dok se u jednoj od sudnica Općinskog suda u Zagrebu prije nekoliko dana izricala presuda Darku Blaškoviću, bludnom policajcu iz dugoreške policijske postaje koji se pomoću prometnog prekršaja htio “domoći” vozačice koja je prekršaj počinila tražeći seks u zamjenu za oprost kazne, u karlovačkoj policiji ispisivali su prijavu protiv njegovog kolege s posla, policajca iz iste postaje, koji je pijan istukao svoju suprugu.

Iz karlovačke policije nisu htjeli ulaziti u detalje s obzirom na to da su postupci u tijeku, ali su nam potvrdili događaj napomenuvši da su utvrdili sve okolnosti događaja te su karlovačkom Prekršajnom sudu podnijeli odgovarajuće prijave iz domene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Potvrdili su i da će protiv policijskog službenika poduzeti odgovarajuće stegovne mjere.

- Radi zaštite obitelji i digniteta žrtava nismo u mogućnosti iznositi detalje ovog događaja - kažu u karlovačkoj policiji. Dugoreška je postaja tako došla na zao glas zahvaljujući ponašanju dijela svojih službenika, a uz tu je postaju vezana i istraga o uništavanju dokaznih materijala za više od 600 prometnih kazni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:41