'IMA ON DOVOLJNO GODINA'

CRO COPOV ODGOVOR NA POVRATAK LEGENDE 'Fedoru nikakav savjet nije potreban, pogotovo ne moj!'

Pred Mirkom Filipovićem je 28. studenog nastup na UFC Fight Nightu u Seulu protiv Anthonyja Hamiltona, a u sklopu promocije te borbe nedavno je boravio u Južnoj Koreji.
 Screenshot: Youtube

Ondje je hrvatski gladijator održao i presicu uoči meča protiv 115 kilograma teškog suparnika kojeg krasi nadimak 'teretni vlak'.

"Znam da imam puno navijača ovdje i u Japanu. Nikad se nisam borio u Koreji, ako se ne računa jedan stari, amaterski meč iz 1996. U profesionalnoj karijeri se nisam borio ovdje i zato sam sretan što sam dio ovog događaja“, rekao je Filipović.

Neizbježno pitanje za Filipovića bilo je ono o povratku legendarnog Fedora Emelianenka (38), jednog od najboljih MMA boraca svih vremena, od kojeg je izgubio davne 2005. godine.

"On ima dovoljno godina i mislim da mu nikakav savjet nije potreban, a posebice ne moj. Želim mu sve najbolje“, komentirao je Filipović.

Odnos nekad velikih rivala očito nije najbolji iako je nedavno ruski borac Filipoviću čestitao rođendan putem Facebooka. Mirku se nisu svidjeli njegovi komentari nakon njegovog poraza od Alekseja Olejnika prije dvije godine, kada je Fedor rekao da je Cro Cop "daleko od borca kakav je nekad bio“.

"Ako bih mu imao što reći, rekao bih mu u lice“, rekao je tada, između ostaloga, Filipović uz dodatak kako je izgubio respekt i simpatije prema Emelianenku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:40