ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?

DONOSIMO VAM NAJBOLJI I NAJTOČNIJI HOROSKOP ZA IDUĆI TJEDAN Za pripadnike čak šest znakova idućih sedam dana bit će za čistu peticu!

 Colourbox

OVAN

21.3. - 20.4.

Burnim reakcijama otežavate svoje odnose

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Ako se pitate što partner može učiniti za vas, na krivi način razmišljate o vašem odnosu. Pravo je pitanje što vi možete i želite učiniti za partnera, na kakve kompromise ste spremni i da li se uopće želite potruditi da se vaš odnos razvija na skladan način. Važno je da sami sebi iskreno odgovorite na ta pitanja jer jedino na taj način možete donijeti ispravne ljubavne odluke. Ako osjećate da vas s partnerom više ništa ne veže, teško vam je to prihvatiti i tražite osobu ili situaciju koju za to možete okriviti. Suočite se s istinom o svom ljubavnom životu!

VAŠ PARTNER: Uživate u društvu Strijelca! Sviđa vam se njegov optimizam, vjerujete mu i uz njega ne morate glumiti dobro raspoloženje!

POSAO I NOVAC: Uporno želite dokazati da su vaši poslovni prijedlozi jedini ispravni i da znate rješenje za svaki poslovni problem. Previše ste nametljivi i niste otvoreni za suradnju, a takav stav vam otežava svakodnevni rad. Ako saznate da netko od suradnika zarađuje bolje od vas, a radi isti posao, bit ćete jako ljuti i povrijeđeni!

ZDRAVLJE: Zbog unutrašnjeg nemira možete imati poteškoće sa spavanjem, a mogu vas mučiti i problemi s tlakom. Smanjite svoju tvrdoglavost, razmislite da li su neke vaše borbe vrijedne truda, kontrolirajte svoju razdražljivost i sklonost raspravama. Pronađite učinkovit način za opuštanje!

DAN ZA AKCIJU: U nedjelju izbjegavajte društvo osoba koje su vam neugodne, prešutite zajedljive primjedbe partnera, ne izazivajte svađe i sukobe. Nepromišljene izjave mogu ozbiljno narušiti vaše odnose i stvoriti vam dugotrajnu uznemirenost!

SRETNI BROJEVI:

7, 19, 27, 41, 74

BIK

21.4. - 21.5.

Konstruktivno usmjerite ljubavni život

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Nakon brojnih dilema u ljubavnom životu, nakon beskrajnih analiza partnera i njegovih namjera, sada napokon znate što trebate učiniti za svoju sreću. U ovim danima možete doživjeti uzbudljive, lijepe i posebno romantične trenutke s voljenom osobom nakon kojih više nećete sumnjati u snagu vaše ljubavi. Nakon dugotrajne krize u bračnom životu, na novim temeljima gradite odnos s partnerom i ponovo se zbližavate. To vam donosi neslućeni mir, novu snagu i iskreno emotivno zadovoljstvo!

VAŠ PARTNER: Jedino Škorpion može odgovoriti na silinu vaših osjećaja i strasti, može biti dovoljno snažan da podnese vašu ljutnju i može vam biti stabilan oslonac!

POSAO I NOVAC: Na radnom mjestu ste previše napeti, svoje obaveze rješavate površno jer želite završiti poslove s kratkim rokom ili se brzo riješiti neugodnih situacija. Zbog takvog pristupa možete imati dosta problema, možete napraviti puno pogrešaka ili nepotrebno zakomplicirati sasvim jednostavne stvari. Smirite se i budite temeljiti, tako ćete postići najviše!

ZDRAVLJE: Zanemarujete zdrave navike, zbog nervoze jedete previše slatkiša ili nezdrave hrane, a zbog poslovnih obaveza preskačete redovito vježbanje. Sada je trenutak da se zaustavite i vratite u ravnotežu! Sredinom tjedna dogovorite masažu ili obnovite svoju energiju dugom šetnjom.

DAN ZA AKCIJU: U utorak prihvatite poziv za izlazak ako tražite novog partnera, organizirajte romantičnu večeru ako želite potaknuti strast u postojećoj vezi. U svakom slučaju, potrudite se da izgledate besprijekorno.

SRETNI BROJEVI:

12, 34 ,58, 66, 80

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Usporite životni ritam, vjerujte osjećajima

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Ljubavne igre koje su vas do nedavno zabavljale sada će vas početi opterećivati. Osoba koju želite osvojiti ne pokazuje preveliki interes za vas, a osoba kojoj ste vi privlačni ne reagira u skladu s vašim očekivanjima. Sredinom tjedna ćete imati osjećaj da više ne vodite igru, da ste zaglavili u vrtlogu nekih neobičnih osjećaja i nećete znati slijedeći, pravi potez. Pomalo ste frustrirani jer u vašem ljubavnom životu ništa nije kao što želite. Najbolji način da se osjećate dobro je da postanete iskreni prema sebi!

VAŠ PARTNER: Djevica je staložena, ali njen način razmišljanja je previše spor za vas. Uvjerit ćete se da puno bolje procjenjuje situacije od vas!

POSAO I NOVAC: Vidite mogućnosti za napredak, uspjeh i zaradu tamo gdje ih nitko ne vidi, a to je vaša najveća prednost. Ako ostanete smireni i promišljeni, možete iskoristiti svoj poslovni instinkt na najbolji način. Ipak, svoje poslovne projekte sada trebate razvijati polako i bez prevelikog rizika. Udružite se s osobama koje imaju iste poslovne interese!

ZDRAVLJE: Vrijeme je da se oslobodite negativnih emocija, balasta zamjeranja i želje za osvetom. Kada svoje emotivno stanje dovedete u ravnotežu, vratit će se vaš optimizam, ali i vaša fizička snaga. Obratite pažnju na promjene koji se događaju u vašoj podsvijesti, pratite svoje snove i vjerujte svojoj intuiciji!

DAN ZA AKCIJU: Vikend iskoristite za odmor i opuštanje. U subotu ne planirajte nikakve obaveze, prepustite se ljenčarenju i uživajte u malim zadovoljstvima. U večernjim satima pozovite prijatelje u dom!

SRETNI BROJEVI:

4, 10, 35, 55, 72

RAK

22.6.-22.7.

Odlučnim nastupom prebrodit ćete krizu

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Sve dok niste spremni jasno reći svoje mišljenje i govoriti o svojim osjećajima pred partnerom, vaša veza ne može biti potpuno iskrena. U ovim danima ćete se napokon opustiti i otkrivati svoje najskrivenije tajne, otvoreno ćete govoriti o svojim osjećajima i stalno ćete iznenađivati partnera svojim načinom razmišljanja. Ukoliko ste na početku nove ljubavi i partner ne poznaje vaš maštovit unutrašnji svijet, očarat ćete ga svojim izjavama i svojim suptilnim zapažanjima. Kada progovorite i kada ste sigurni u sebe, postajete neodoljivo privlačni i možete osvojiti koga poželite!

VAŠ PARTNER: Ako je Ovan član vaše obitelji, ne možete očekivati smirene i argumentirane razgovore. On će vas napadati, vi ćete žestoko uzvraćati, a obiteljski život će patiti!

POSAO I NOVAC: Teško donosite poslovne odluke i svaki važan potez u poslu predstavlja vam veliko opterećenje. Nemojte se previše oslanjati na tuđe savjete, provjeravajte svaku informaciju koja dođe do vas. Sada vam je potreban oprez, ali ne i nesigurnost!

ZDRAVLJE: Zbog pritiska na radnom mjestu trpite posljedice stresa. Manji problemi s mjehurom i bubrezima, s kožom, dišnim organima ili tlakom upozoravaju vas da ste pod pritiskom. Vrijeme koje provedete s voljenom osobom ili bliskim prijateljima pomoći će vam da se opustite i zaboravite na poteškoće.

DAN ZA AKCIJU: Prilika za putovanje pojavit će se u utorak. Ne pokušavajte odgoditi poslovno putovanje jer ćete doživjeti ugodne stvari. Promjena okoline će pozitivno djelovati na vaše raspoloženje!

SRETNI BROJEVI:

8, 26, 30, 49, 72

DJEVICA

23.8.-22.9.

Budite spontani, otvorite se novim mogućnostima!

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Vaš obrambeni stav popušta, postajete otvoreni i pristupačni, pa izgledi za sretan razvoj događaja u ljubavi postaju sve veći. Možete donijeti izvrsne ljubavne odluke, voljenoj osobi možete priznati svoje osjećaje, možete napustiti rutinu u ljubavnom životu i otvoriti se novim mogućnostima. Dozvolite li da vas savlada sumnjičavost, nepotrebno ćete stvoriti probleme u odnosu s partnerom, ali ćete nakon napornijih trenutaka između vas jasno shvatiti da svojom distancom otežavate ljubavnu sreću. Partner vas iskreno voli, ne sumnjajte u to!

VAŠ PARTNER: Jarac je dovoljno uporan i tvrdoglav da vam ne dozvoli uzmak i da vaše izgovore ne shvaća ozbiljno. Ljubav između vas postaje sve čvršća, a povjerenje sve dublje!

POSAO I NOVAC: Mnogi vaši snovi se ostvaruju zbog vaše dosljednosti i korektnog odnosa prema poslu. Usprkos tome, niste potpuno opušteni niti zadovoljni, a najviše vas pogađa jer mislite da ne zarađujete dovoljno. Stvarate si nepotreban grč i otežavate si rad, a suradnici ili poslovni partneri osjećaju vaš nedostatak samopouzdanja. Previše ste ozbiljni!

ZDRAVLJE: Imate jako puno razloga za sreću, ali dio vas ostaje zabrinut i pun straha. Sada je pravo vrijeme da potražite objašnjenje za svoje suzdržano ponašanje. Svoju pažnju usmjerite na duhovne teme, naučite meditirati ili vježbajte jogu.

DAN ZA AKCIJU: U petak se isključite iz razmišljanja o poslu i vikend počnite neuobičajenim izlaskom. Pred vama su sjajni događaji i jako zanimljivi susreti s osobama s kojima ćete odmah stvoriti intenzivan odnos.

SRETNI BROJEVI:

8, 16, 36, 55, 74

LAV

23.7.-22.8.

Iskoristite priliku za poslovnu promjenu

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Osjećate da ste puno dobili u ljubavi, da vam partner upotpunjuje život i da ste zajedno stvorili jako dobru osnovu za ugodan životni stil. Iskreno se radujete svakom trenutku koji možete posvetiti voljenoj osobi, a još više uživate ako možete bez razmišljanja potrošiti novac na zajednička zadovoljstva. Još uvijek postoje stvari oko kojih se ne možete usuglasiti s partnerom, ali sada o njima ne želite razmišljati. Pronašli ste savršenu formulu za ljubavnu sreću, ne odričete se svojih planova i želja zbog partnera, pa zaista doživljavate lijep emotivni sklad!

VAŠ PARTNER: Ako vam je Bik poslodavac ili nadređeni, ne odobravate njegove odluke niti njegov način rada. Vaše povjerenje će porasti kada vidite da postiže sjajne rezultate!

POSAO I NOVAC: Imate priliku da na jedinstven način pokažete svoje talente i na taj način promijenite smjer svoje karijere. Početak tjedna će vam donijeti jednu stresnu situaciju i ako ju riješite na profesionalan način, vaš ugled u radnoj sredini će porasti. Zbog pozitivnog stava možete dobiti jako primamljive poslovne ponude!

ZDRAVLJE: Napeti ste i nemirni, ali znate upravljati svojim raspoloženjem i postupcima. Sada se osjećate snažno i samouvjereno, ušli ste u ritam koji vam odgovara, puno radite, ali dovoljno odmarate i uživate. Pripazite na prehrambene navike, izbjegavajte jaku, masnu i začinjenu hranu!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu pažljivo razmotrite svoje obaveze, stvorite prilike za nove poslovne angažmane i novu suradnju. Javite se osobama koje od vas očekuju sastanak ili dogovor oko važnih poslovnih projekata.

SRETNI BROJEVI:

10, 26, 41, 66, 85

VAGA

23.9.-22.10.

Za dobre odluke vam ne trebaju tuđi savjeti

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Povučeni ste i napeti, a to nije vaš uobičajeni način ponašanja. Vaša druželjubivost je nestala, uživate u trenucima osame i nisu vam potrebni drugi ljudi da se osjećate sretno. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu ili o tome ozbiljno razmišljate, još jednom preispitujete svoje odluke. Ne želite slušati tuđe savjete, želite jasno čuti svoje osjećaje i to je ispravan stav. Ukoliko ste u vezi koju morate tajiti, vaše strpljenje je na izmaku, više ne želite poklanjati povjerenje partneru koji vas drži „u rezervi“. Sada donosite odlične ljubavne odluke!

VAŠ PARTNER: Blizanac će vas razljutiti, ali će vam pomoći da mnoge stvari u svom životu sagledate na drugačiji način. Nakon toga ćete se zbližiti, vaše prijateljstvo će ojačati!

POSAO I NOVAC: Najbolje radite kada se isključite iz događaja u radnoj sredini i koncentrirate se na svoj posao. Burno ćete reagirati na zahtjeve suradnika, nećete dozvoliti da vas opterećuju svojim problemima i distancirat ćete se od površnih razgovora. U vama sazrijevaju dobre odluke i vidite sve više mogućnosti za korake koje će vas dovesti do željenog cilja.

ZDRAVLJE: Pronađite način da pročistite svoj organizam i oslobodite se toksina. Ako ste disciplinirani i odvažite se za Mjesečevu dijetu, ako svoje tijelo pročistite svježim sokovima ili kratkim postom, osim toksina oslobodit ćete se i mnogih negativnih emocija te osnažiti svoje samopouzdanje!

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak izbjegavajte razgovore o novcu ili pregovore o plaći. Do kraja tjedna ćete na sasvim drugačiji način razmišljati o svojoj novčanoj situaciji!

SRETNI BROJEVI:

6, 22, 45, 58, 84

STRIJELAC

22.11-21.12.

Iskoristite povoljne okolnosti u poslu. Učite.

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Skloni ste na dramatičan i najčešće potpuno krivi način tumačiti situaciju u svom ljubavnom životu. Partner vas često ljuti, a vaši razgovori završavaju optužbama i svađama. Bez obzira na rastuće nezadovoljstvo, vi još uvijek ne možete izaći iz određenih emotivnih okvira koji vas drže u mjestu. Mislite da je partner glavni krivac za vaše probleme ili pokušavate utjecati na njegovo ponašanje. Potiho sanjate o ljubavi na prvi pogled i o novom partneru koji će potpuno promijeniti vaš način života, ali znate da je to neostvariva želja.

VAŠ PARTNER: Vodenjak pozitivno djeluje na vaše raspoloženje. Njegov dobronamjeran, prijateljski interes nemojte tumačiti kao zavođenje i želju za ljubavnom vezom.

POSAO I NOVAC: Situacija na radnom mjestu je uobičajena i stabilna. Sada bez prevelikih napora rješavate svoje obaveze, a u ovim danima ćete saznati za nove projekte ili angažmane koji su pred vama. Možda radite u tvrtci koja je u usponu, pa vidite sjajnu priliku da kroz posao usvojite nove vještine ili se povežete s značajnim klijentima. Napredujete i zadovoljni ste!

ZDRAVLJE: Neorganizirani ste i prilično kaotični, niste uporni u održavaju zdravih navika. Sredinom tjedna ćete osjetiti veliki umor i iscrpljenost, pa se barem na kratko zaustavite i smirite. Potrebno vam je puno više sna, redoviti obroci i kratak odmor tijekom dana!

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak odvojite malo vremena za organizaciju svojih obaveza i planiranje slijedećih aktivnosti. Sa suradnicima dogovorite podjelu obaveza i oslobodite se obaveza koje nisu direktno vezane uz vaš posao!

SRETNI BROJEVI:

7, 23, 36, 75, 94

JARAC

22.12.-20.1.

Ljubavna sreća pomaže vam da ostanete stabilni

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Kada ste s voljenom osobom zaboravite na poslovne probleme, zanemarite stres i napetost. Sada vam ljubavna veza predstavlja izlaz iz začaranog kruga napetosti koji nastaje zbog vaših ambicija, pa s partnerom pobjegnite u svijet mašte i užitaka. Zajednički ručak ili barem kava između poslovnih obaveza, neplanirana odluka da posjetite mjesto koje je značajno za vašu vezu pomoći će vam da razbijete rutinu i ponovo se povežete. Ako ste još slobodni, sredinom tjedna očekuje vas fatalan susret!

VAŠ PARTNER: Ako u ovim danima upoznate Bika, probudit će se sva vaša osjetila. Lako i brzo ćete se povezati, uživat ćete u zajedničkim trenucima i dugim razgovorima.

POSAO I NOVAC: Ukoliko imate nove suradnike, ovaj tjedan će vam donijeti iskušenja u odnosu s njima. Postaje vam sve jasnije da određena osoba pokušava iskoristiti vaše znanje ili vaše poslovne kontakte za vlastitu prednost, pa ćete umjesto suradnika imati pritajenog neprijatelja pred kojim morate biti oprezni.

ZDRAVLJE: Fizički se osjećate odlično, svjesni ste svog tijela i svojih potreba, održavate zdravu rutinu. Povremeni nemir i napetost nastaje zbog poslovnih problema. Umjerena fizička aktivnost pomoći će vam da se oslobodite loših misli i ponovo se osjećate optimistično!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu dogovorite romantičan izlazak, javite se osobi koja vam je privlačna, pokrenite događaje u ljubavnom životu. Očekuju vas ugodna iznenađenja i zanimljivi obrati koji će vam pomoći da jasno prepoznate svoje osjećaje.

SRETNI BROJEVI:

2, 17, 33 ,48, 66

RIBE

19.2.-20.3.

Uživate u lijepim ljubavnim trenucima

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Optimistični ste, vjerujete da ljubav može savladati svaku prepreku. Gotovo je nemoguće da niste zaljubljeni i da niste u sretnoj vezi. Ako ipak nemate partnera, ovaj tjedan će vam donijeti zanimljive ljubavne prilike. Shvatit ćete da nekoliko osoba pokušava pridobiti vašu pažnju, uživat ćete jer privlačite poglede. Neočekivanu i snažnu privlačnost možete osjetiti prema jednoj zanimljivoj osobi. Bit ćete zbunjeni svojim osjećajima, pomišljat ćete na nevjeru ako ste u vezi!

VAŠ PARTNER: S Djevicom se razumijete bez puno riječi, djelujete kao skladan tim, imate iste želje i planove. Ako ste u ljubavnoj vezi dijelite savršene trenutke!

POSAO I NOVAC: Ukoliko imate dobre odnose u radnoj sredini i barem jednog suradnika s kojim ste ostvarili prijateljski odnos, posao vam neće predstavljati nikakav problem. Ali ako u svojoj blizini imate osobe koje su neugodne, stalno se svađaju ili prigovaraju, izgubit ćete motivaciju za rad. Razmišljate o samostalnom poslu, ali ništa ne poduzimate!

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro, svjesni ste svog izgleda i šarma, ali ste jako popustljivi prema sebi. Ne možete se oduprijeti slatkišima i ukusnim zalogajima. Polako zaboravljate na navike koje vam pomažu da održite savršenu težinu i optimalno zdravlje. Zaustavite se na vrijeme, počnite redovito vježbati, hodati, trčati.....

DAN ZA AKCIJU: Razgovor s bliskim članovima obitelji, u utorak može uzburkati vaše osjećaje i otvoriti vam mnoga pitanja vezana uz obiteljske odnose. Ne donosite zaključke dok ne saznate sve činjenice.

SRETNI BROJEVI:

8, 24, 36, 55, 91

VODENJAK

21.1.-18.2.

Pokrećete pozitivne promjene u svom životu

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Ako želite biti pošteni prema sebi, ali i prema partneru, prestat ćete tražiti ono što nije dobro između vas i usmjerit ćete se na pozitivne strane vašeg odnosa. U dugoj vezi ili braku je sasvim sigurno došlo do velikih promjena, pa je sada odlično vrijeme da ponovo otkrijete što vas povezuje i da svoj odnos postavite na nove temelje. Budite iskreni prema partneru, razgovarajte o poteškoćama koje ste savladali, prisjetite se zajedničkih uspjeha, stvarajte optimističnu i poticajnu atmosferu. Vrlo brzo ćete osjetiti pozitivne promjene, a vaše emotivno zadovoljstvo će se povećati!

VAŠ PARTNER: S Blizancem razmjenjujete ideje, puno razgovarate i imate osjećaj da vas savršeno razumije. Ako surađujete, uspješno ćete pokrenuti unosne projekte.

POSAO I NOVAC: Vaše poslovne ideje su neobične i u radnoj okolini izazivate različite reakcije. Neke osobe vas otvoreno kritiziraju, a neke iskreno podržavaju. Teško vam je procijeniti da li trebate ostvariti svoje zamisli i uložiti u pokretanje svojih ideja, a od okoline dobivate oprečna mišljenja.

ZDRAVLJE: Nakon dužeg razdoblja stagnacije odjednom želite pokrenuti previše promjena u svom životu, a to vam stvara nepotrebnu napetost. Odredite svoje prioritete i ostanite uporni u njihovom ostvarenju. Kada ste sigurni u ono što radite, neće vas povređivati tuđe kritike i mišljenja!

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak izbjegavajte važne poslovne sastanke i nemojte donositi odluke koje će dugoročno utjecati na vaš posao. Smirite se i sačekajte da se osjećaji u vama smire, a vaše odluke postajnu jasne!

SRETNI BROJEVI:

4, 21, 33, 51, 66

ŠKORPION

23.10.-21.11.

Novi smjer u ljubavnom životu vraća vam radost

ocjena tjedna:5

LJUBAV: Prijateljstvo ili ljubav, to više nije vaša dilema! Sigurni ste da osoba s kojom održavate prijateljski, ali ne previše blizak odnos, može odgovoriti na vaše ljubavne potrebe. Između vas vlada razumijevanje, postoji interes i želja za zbližavanjem, a vi sve više maštate o tome kako bi se razvijao vaš ljubavni odnos. Vrijeme je da krenete u akciju i otkrijete kao će druga strana reagirati na zagrljaje i poljupce! Na istraživanje i avanturu ste spremni ako ste u dugoj vezi.

VAŠ PARTNER: Riba vam je privlačna, ali vas zbunjuje svojim reakcijama. Od nje ne očekujte direktne odgovore, a ako ju želite zavesti, morate biti nježni i romantični.

POSAO I NOVAC: Vješto i odmjereno ističete svoje dosadašnje uspjehe, nenametljivo se postavljate u ulogu vođe u radnoj sredini. Suradnici prihvaćaju vaše ideje jer zaista olakšavaju određene poslovne probleme, ali sve to nije garancija mirnog i staloženog rada. Neočekivane poteškoće, osobito početkom tjedna mogu u vama izazvati ljutnju i pretjerane reakcije. Morate se suzdržati!

ZDRAVLJE: Teško vam je zadržati ravnotežu i stabilnost u užurbanom radnom ritmu. Čak i kada s malo truda napravite jako puno, osjećate se umorno. Ovaj tjedan vam donosi dosta napetosti, ali će to brzo prestati. Dovoljno sna i malo više opuštanja riješit će vas osjećaja iscrpljenosti i nervoze.

DAN ZA AKCIJU: Savršen dan za početak nove ljubavne veze je utorak. Bit ćete pomalo nestrpljivi, ali iskreno posvećeni osobi koju volite i jako senzibilni. Pogađat ćete želje partnera i govoriti prave riječi.

SRETNI BROJEVI:

7, 15, 38, 44, 69

Tjedni impulsi

Tri planeta u znaku Djevice (Venera, Mars i Jupiter) usmjeravaju fokus misli i aktivnosti na materijalno i opipljivo, pojačavajući pritom i nepotreban strah i brigu zbog prihoda, a bit će naglašena i potreba za uvođenjem reda u svakodnevni život, pri čemu neće biti zanemarena ni estetika i sklad. Činjenica da potreba za sigurnošću ne može u potpunosti biti zadovoljena kroz materijalna postignuća će, one koji to shvate, osloboditi mnogih nemira. Težinu i napetost koja će se pojaviti početkom tjedna ipak će nadvladati optimizam, spremnost na brzu akciju i vedrina. Većina odnosa koji se zasnivaju na prevelikoj popustljivosti i kompromisima bit će uzdrmana, ali upravo u nesporazumima se krije mogućnost da ispravimo pogreške i unaprijedimo ono što nam je važno. Osvetoljubivost i jake strasti bit će naglašene krajem tjedna.

Mjesečev hod

Mjesec u Jarcu

Od nedjelje, 18.10. u 20:53 do srijede, 21.10. u 3:38

Zdravlje - tijelo

Disciplina jača zbog straha od loših posljedica po zdravlje, spremnost na odricanje i mijenjanje navika. Podsvjesni stavovi i želje direktno utječu na stanje organizma.

Osjećaji - ljubav

Opsesivne ljubavne želje, nedostatak tolerantnosti, želja za manipulacijom s osobama koje volimo. Nesigurnost, nespremnost za prihvaćanje tuđe ljubavi i brige.

Posao - karijera

Velika odanost poslodavcu ili timu s kojim se uspješno surađuje, ali i želja da se istaknu vlastite zasluge. Neumjereni i nedovoljno promišljeni projekti mogu imati loše posljedice.

Mjesec u Vodenjaku

Od srijede, 21.10. u 3:39 do petka, 23.10. u 7:18

Zdravlje - tijelo

Želja za slobodom i strah od ograničenja povećava neoprez kada postoje zdravstveni problemi. Potreba da se zdravlju, tijelu i formi pristupi na nov i originalan način može donijeti dobre rezultate.

Osjećaji - ljubav

Strah od izražavanja emocija zbog želje da se zadrži neovisnost. Nedostatak iskrene brige prema osobama koje volimo, nesklonost žrtvi i kompromisima u odnosima.

Posao - karijera

Snažno izražena potreba za kršenjem pravila, promjenom ustaljenog načina rada i iskorakom iz rutine. Odlične okolnosti za sve koji su spremni riskirati zbog svojih poslovnih uvjerenja.

Mjesec u Ribama

Od petka, 23.10. u 7:19 do nedjelje, 25.10. u 7:22

Zdravlje - tijelo

Promjena stava i borbenost donose brzo izlječenje. Svijest o uzrocima bolesti i pozitivna odluka da se poboljša zdravstveno stanje mogu pomoći.

Osjećaji - ljubav

Spremnost za novi početak u ljubavnom životu. Loši odnosi gube na snazi. Traži se ostvarenje ideala, nježnost, iskrenost, predanost i požrtvovnost.

Posao - karijera

Potreba da se izrazi kreativnost i utječe na svijest drugih može potaknuti dobre poslovne projekte. Rad u pozitivnom ozračju i bez pritiska donosi zadovoljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:18