ŠTO KAŽU ZVIJEZDE

NAJVEĆI I NAJTOČNIJI HOROSKOP RASKRINKAT ĆE SVE ŠTO ĆE VAM SE DOGODITI Evo što vas očekuje do kraja tjedna!

 Colourbox

OVAN

21.3.-20.4.

Napetost među osobama nije samo vaša krivnja

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Ovaj bi tjedan mogao biti dosta težak za vas, jer će vas neprestano mučiti sumnje u pravu narav vašeg odnosa s partnerom. Stalno će vas pratiti osjećaj da ne možete doći do izražaja, kao da vas partner ograničava ili drži na svojevrsnoj distanci, a sami ne možete proniknuti u to čime ste zaslužili takav nepravedan tretman. Možda bi bilo najbolje da se na neko vrijeme povučete i ne inzistirate na raspravama. Slobodnima će glavom zavrtjeti osoba koju ste krivo procijenili i mislite da je bolja nego što doista jest. Budite oprezni u otvaranju vlastita srca kako se ne biste razočarali.

VAŠ PARTNER: S partnerom Lavom osjećate se dosta sigurno, on vas umije slušati i taktički vam reći sve što vas ide, a da vas ne povrijedi ili uznemiri. U svojim izlaganjima pokušajte se pridržavati bontona.

POSAO I NOVAC: Pred vama je poslovni tjedan u kojem ćete se boriti s naizgled kontradiktornim situacijama. S jedne strane, osjećat ćete iznimnu energiju u rješavanju zaostataka, a mogla bi vam se odškrinuti i vrata koja će poboljšati financijsku situaciju.

ZDRAVLJE: Nezadovoljstvo vlastitim životom obično ide ruku pod ruku nezadovoljstvom koje osjećate u vlastitoj koži. Olakšajte si svakodnevicu i okrenite se zdravoj prehrani. Smanjite unos ugljikohidrata i šećera koji vas i fizički opterećuju.

DAN ZA AKCIJU: Potreban vam je mir pa bi bilo dobro da subotu rezervirate samo za sebe i omogućite si privremenu izolaciju od ljudi koji vam crpe energiju. Zavucite se pod toplu deku i čitajte.

SRETNI BROJEVI:

8, 19, 28, 30, 62

BIK

21.4.-21.5.

Proganja vas prošlosti i koči vaš napredak

Ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Proganjaju vas situacije iz prošlosti, misli o bivšim partnerima i mogućim boljim ishodima. Voljeli biste se vratiti u neka bolja vremena i popraviti ono što sve više ne može sanirati, ali vi kao da imate zavezanu maramu preko očiju i ne vidite da je za vas bolje da propale veze ostavite tamo gdje im je i mjesto – u zaboravu. Okrenite se budućnosti i osvrnite malo oko sebe. Partner kraj vas pokušava doprijeti do vašeg srca, ali vi neprestano zidate neprobojne zidove, umjesto da izgradite most. Slobodni su također u stanju žaljenja za prošlošću.

VAŠ PARTNER: Budite oprezni da nepravedno ne optužujete partnera Vagu, koji vam u osnovi udovoljava najbolje što može.

POSAO I NOVAC: Poslovni tjedan bit će dosta zgusnut i dinamičan pa bi najbolje bilo da na početku tjedna završite sve obveze koje vas ograničavaju u rješavanju krupnijih problema. Nećete se ni okrenuti oko sebe, a već ćete biti zatrpani novim poslovima pa bi vas u jednome trenutku mogla uhvatiti panika da nećete zadovoljiti dogovorene rokove.

ZDRAVLJE: Ovaj tjedan grlo i dišni putovi vaša su slaba točka. Skloni ste virozama, muči vas kašalj i imate osjećaj da ste zbog toga kronično neispavani. Ako vam preparati na prirodnoj bazi ne pomažu, uštedite energiju i posjetite liječnika.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak započnite odlučno i samouvjereno te prionite na posao koji se neće riješiti sam od sebe. Zaboravite na aljkavost i koncentrirajte se da što kvalitetnije odradite ono što morate.

SRETNI BROJEVI:

1,8, 23, 49, 52, 78

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Polako vam se vraća energija i osmijeh na lice

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Ovog ćete tjedna biti prilično nestašni i vrckavi, što samo po sebi ne mora biti nešto loše. Naprotiv, energija kojom ćete zračiti ubrzat će rješavanje manjih sukoba s partnerom na dnevnoj bazi. Ne dajte da vas iz takta izbace partnerova podbadanja i vama zbunjujuće optužbe na račun vaše vjernosti, već u startu zauzmite stav i pokažite se u svjetlu vitalizma i otvorenosti prema partnerovim zahtjevima. Slobodni će silom htjeti pridobiti osobu koju svakodnevno susreću u poslovnom okruženju ili u krugu prijatelja. Nemojte se zalijetati, jer bi odbijanje moglo biti bolno.

VAŠ PARTNER: Komplikacije u odnosima možete očekivati s partnerom Bikom. Sukobi bi mogli neočekivano eskalirati. Stanite malo na loptu i razmislite prije no što kažete sve što vam je na umu.

POSAO I NOVAC: Čini vam se da ste dosegli svoj maksimum u pokušaju udovoljavanja dinamici posla koja vas je dovela do granice iscrpljenosti. Sada možete ubaciti u drugu brzinu i sami određivati tempo kojim ćete izvršavati obveze. Pokušajte pronaći zadovoljstvo u onome što radite.

ZDRAVLJE: Tijelo vam je u kolapsu, ali prije no što posegnete za energetskim napitcima, vitaminima i mineralima, bilo bi uputno da se dobro naspavate. Noćne izlaske ostavite za neke bolje dane i iskoristite noć za potpunu regeneraciju organizma.

DAN ZA AKCIJU: U petak ćete početi disati punim plućima pa taj nalet elana i dobrih vibracija iskoristite za sebe i ugodno druženje s prijateljima ili članovima obitelji. Izađite u šetnju i na čašicu razgovora.

SRETNI BROJEVI:

1, 15, 29 ,48, 61

RAK

22.6.-22.7.

Nepotrebnom sitničavošću narušavate skladne odnose

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Relativno stabilne odnose s partnerom mogli biste na trenutke dovesti u pitanje neprestanim prigovaranjem. Nećete moći zauzdati jezik, osobito po pitanju materijalne i financijske situacije. Negodovat ćete zbog nedovoljnog priljeva novca i vlastitog osjećaja nesigurnosti, iako ste i sami svjesni da partner daje sve od sebe kako bi osigurao vama i obitelji pristojan standard. Ne provocirajte bez opravdanog razloga jer bi i druga strana mogla pokazati zube. Slobodnima se otvara mogućnost dubljeg vezivanja za osobu koja je stalno tu negdje pored vas.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Škorpion imat će razumijevanja za vaše nerazumne ispade i promjene raspoloženja. Vjerojatno će neki put i zaiskriti među vama u nastojanju da se jednako burno pomirite.

POSAO I NOVAC: U tjedan ćete ući prilično ležerno, iako vam zapravo gori pod petama. Pripremite se na težak kraj poslovnog tjedna i osigurajte se na nekoliko strana. Obnovite neke kontakte s poslovnim partnerima za koje mislite da vam mogu pomoću u određenim situacijama.

ZDRAVLJE: Ovaj ćete tjedan biti dosta nespretni i dekoncentrirani u rukovanju sa stvarima. Oštre predmete držite dalje od sebe i ne precjenjujte svoje sposobnosti. Također, povećajte oprez u prometu i smireno sagledajte svaku spornu situaciju.

DAN ZA AKCIJU: U petak ćete se osjećati kao da ste na izmaku snaga. Vrlo je važno da ne srljate u odlučivanju i ne potpirujete vatru u poslovnom okruženju. Radije potražite pomoć kolega kojima vjerujete.

SRETNI BROJEVI:

2, 14, 58, 69, 70

DJEVICA

23.8.-22.9.

Objasnite partneru da je pred vama radni tjedan

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: U ovome ćete se tjednu potpuno koncentrirati na posao pa će se partner u nekim trenutcima osjećati zapostavljeno. Iako to ne želite, svjesno ćete ga ostavljati malo po strani, računajući na to da ćete se iskupiti u nekom boljem periodu kad ćete mu se moći potpuno posvetiti. Za sada je mu dovoljan vaš šarm i osmijeh koje ćete, doduše, dozirati na kapaljci, ali pokušajte barem vikend ostaviti za zajedničko druženje. Slobodni su do te mjere okrenuti sami sebi da ne primjećuju nikoga oko sebe, što u ovom periodu možda nije ni loše, ako vas to ispunjava.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Bik mogao bi glasno protestirati zbog zanemarivanja njegovih problema. Ne ignorirajte ga i budite taktični i blagi u objašnjavanju svojih potreba za koncentracijom.

POSAO I NOVAC: Na poslu vam se čini da jako sporo napredujete, odnosno da je odnos uloženoga truda u rješavanju tekućih poslovnih problema i samih rezultata potpuno nerazmjeran i nerealan. Vrijeme vam naprosto curi, a vi imate osjećaj da se količina obveza samo gomila.

ZDRAVLJE: U osnovi se dobro osjećate, ali kao da ne primjećujete da je ljeto iza vas i da je vrijeme da zamijenite ljetnu odjeću s jesenskom, koja bi morala biti malo toplija. Pospremite japanke, balerinke i majice kratkih rukava da vas ne uhvati prehlada.

DAN ZA AKCIJU: Nedjelju posvetite partneru kako biste napunili baterije u odnosu i pokažite mu da sve držite pod kontrolom. Opuštanje uz ugodnu večeru i prisni razgovori dobro će doći i njemu i vama.

SRETNI BROJEVI:

9, 27, 38, 55, 60

LAV

23.7.-22.8.

Snagom kreativnosti pridobit ćete partnera

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: U sljedećem tjednu maksimalno ćete ulagati u poboljšanje odnosa s partnerom, ali vaše nastojanje da svojim vitalizmom i kreativnom pozicijom obogatite ljubavni život druga strana neće baš uvijek dočekati s oduševljenjem. Budite uporni u pokazivanju ljubavi i strasti, jer će upravo ta vaša ustrajnost slomiti tvrdo srce nezajažljivog partnera i ne dajte se uvući u teške rasprave o vašoj nesavršenosti. Ne opravdavajte se, već budite onakvi kakvi jeste. Slobodne bi mogla privući osoba koja je puno mlađa ili starija od vas, a vi se nećete moći oduprijeti želji da je osvojite.

VAŠ PARTNER: S partnerom Ovnom osjećat ćete se kao da vam neprestano postavlja zamke koje bi bilo dobro izbjegavati. Neka vaša otvorenost bude glavno oruđe u svladavanju njegove iracionalnosti.

POSAO I NOVAC: Pritišću vas rokovi, što je za vas u osnovi malen problem u odnosu na osjećaj neizvjesnosti koji nije neutemeljen. Vaši suradnici i poslovni partneri skloni su nepoštivanju dogovora pa ćete u ne malom broju slučajeva morati reagirati izravnim pozivanjem na vlastiti i tuđi autoritet.

ZDRAVLJE: Iako prakticirate redovito vježbanje i ne može se reći da ne brinete o svome zdravlju, ipak ne osjećate potpuno zadovoljstvo svojom kondicijom. Očito morate više pripaziti na prehranu i unos zdravih namirnica. Izbjegavajte tešku i masnu hranu.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu vas čeka naporan dan. Iznenadne promjene termina rokova na koje ste računali, poremetit će vaš poslovni plan. Saberite misli i napravite listu prioriteta, neovisno o tuđim zahtjevima.

SRETNI BROJEVI:

9, 18, 28, 41, 73

VAGA

23.9.-22.10.

Otvorenošću privlačite kompatibilne osobe

Ocjena tjedna: 5

LJUBAV: U ovom periodu prštite energijom, otvoreni ste prema drugim ljudima, jako lako sklapate prijateljstva, a svaki ljubavni izazova za vas je mačji kašalj. Osobe suprotnog spola privlačit ćete snagom magnetizma, ali vi zapravo imate plan osvojiti jednu snažnu i sebi ravnopravnu osobu. Ovo je pravo vrijeme da krenete u akciju jer će vam svaka riječ biti na mjestu, a neće vam nedostajati ni duhovitosti ni ozbiljnih dubokih promišljanja o životu koje ćete htjeti podijeliti s odabranikom.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Škorpion uživat će u vašim razrađenim idejama o tome kako što potpunije iskoristiti dan u zajedničkim trenutcima. On će samo u pravi čas začiniti vezu svojom galantnošću.

POSAO I NOVAC: U periodu ste kad vam svaka potencijalna zarada izgleda lako ostvariva. Novac kao stoji pred vama, a vi ga samo trebate uzeti, ali ipak pripazite i ne prenagljujte u procjeni situacije jer biste mogli imati problema s nadređenima ili autoritetima koji će vas pokušati staviti u vaše okvire. Ne uzimajte srcu ono što vam kažu, jer su u osnovi dobronamjerni.

ZDRAVLJE: Jako vam je važna tjelesna kondicija i snaga mišića. Veselit će vas odlasci u teretanu, na jogu, pilates ili na trčanje. Održavanje forme samo je jedan od načina zdravog života. Ako ste pušač, počnite razmišljati o prestanku.

DAN ZA AKCIJU: U utorak pripazite na rječnik i formu kojima ćete se obraćati šefovima i ljudima od utjecaja. Neposrednim pristupom možete pridobiti simpatije, ali ne morate reći baš sve što doista mislite.

SRETNI BROJEVI:

5, 19, 27, 48, 63

ŠKORPION

23.10.-21.11.

Uz dodatnu zaradu možete si priuštiti i malo luksuza

Ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Period u kojem nikako niste mogli naći kompromis koji bi bio povoljan i za partnera i za vas više nije na snazi. I sami ćete se iznenaditi efikasnošću kojom ćete riješiti problem koji je dosta dugo opterećivao vašu vezu. Za uspješnu i sretnu vezu ponekad je doista dovoljan samo jedan iskren i otvoren razgovor, u kojem prije svega vi aktivno slušate. Popustit će napetost u komunikaciji pa će sve ostalo izgledati idilično.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Vaga potaknut će vašu uspavanu maštu i motivirati vas na osmišljavanje neobičnih prijedloga o zajedničkim putovanjima. Ostvarite svoje želje pravodobnim planiranjem.

POSAO I NOVAC: Na poslu ste vrlo ažurni i učinkoviti pa postoji mogućnost za napredovanjima u hijerarhiji ili u struci. Svojim smislenim idejama odskačete od ostalih kolega pa ćete sigurno biti zamijećeni od strane rukovoditelja ili nadređenih.

ZDRAVLJE: Osjećaj zadovoljstva privatnim životom i poslovnom situacijom odrazit će se i na vaše zdravlje u najboljem mogućem smislu. Nema razloga za uzrujavanjem, već promislite o tome koje b vas tjelesne aktivnosti veselile. Pokrenite mišiće.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak očekujte dobre poslovne vijesti, ali ne izigravajte lažnu skromnost tamo gdje tome nema mjesta. Zaslužni ste za vlastiti uspjeh i uspjeh kolektiva. Prihvatite to dostojanstveno.

SRETNI BROJEVI:

7, 16, 24, 50, 78

STRIJELAC

22.11.-21.12.

U ritmu opuštenosti prepustite se zagrljajima

Ocjena tjedna: 5

LJUBAV: U ljubavi i odnosu s partnerom osjećate se zaista sretno i zadovoljno da će vam se vaša ljubavna veza na trenutke činiti i pomalo nestvarno. Naravno, s vremena na vrijeme malo ćete se inatiti i duriti kako biste uzburkali strasti kod svog partnera, ali to neće biti ništa zlonamjerno, niti će vam partner zamjerati vaše „mušice“, već upravo suprotno, odobravat će vam svaki pokret i svaku riječ. Slobodni već dulje vrijeme pokušavaju pristupiti jednoj osobi koja im neprestano izmiče, ali u ovom bi periodu mogli ostvariti kvalitetnu komunikaciju i češće susrete.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Jarac malo će vas provocirati i ljutiti, ali samo zbog toga što vi imate potrebu biti u centru njegove pažnje. Bez obzira na to u večernjim ćete se satima osjećati potpuno opušteno.

POSAO I NOVAC: Vaša je financijska situacija vrlo stabilna, a ostvaraju vam se neke mogućnosti za povoljnu kupnju nekretnina ili renovaciju stambenog prostora. Ako ste planirali uložiti novac u tom segmentu, ovo je vrlo povoljno razdoblje za takav financijski manevar. U poslovnom okruženju mnogi će hvaliti vaš rad i napor koji ulažete. To ste i zaslužili.

ZDRAVLJE: Za zdravlje u osnovi ne morate brinuti, ali ne bi bilo loše izaći iz zatvorenog prostora, udahnuti svježi zrak i prošetati prirodom. Laganom tjelovježbom spriječit ćete glavobolje.

DAN ZA AKCIJU: Petak iskoristite za aktiviranje društvenog života. Izađite s prijateljima u noćni provod ili na večeru gdje ćete se moći potpuno opustiti. Neobavezni razgovori napunit će vam baterije.

SRETNI BROJEVI:

12, 22, 48, 69, 74

JARAC

22.12.-20.1.

Potreba za dominacijom ugrožava odnos sa partnerom

Ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Vaš odnos s partnerom ovoga tjedna neće karakterizirati skladan ton i to uglavnom zbog vaše potrebe za dominacijom. Ni sami niste svjesni koliko ponekad možete biti teški inzistirajući na tome da uvijek budete u pravu. Namećete svoj ritam i zahtijevate od partnera da vam se na neki način povinuje, što je ipak malo previše i za onoga tko je u osnovi uvijek na vašoj strani. Pokušajte se kontrolirati jer biste u protivnom tjedan mogli provesti u šutnji. Slobodne će ponijeti emocionalni i osvajački elan, ali postoji mogućnost da se opet upletete u neke stare priče sa bivšim partnerima.

VAŠ PARTNER: Vaš partner Vodenjak u stanju je trpjeti vaše ispade i šutjeti onda kad vi mislite da je to potrebno, ali ne ispitujte granice do kojih netko može podnositi tuđu agresivnost. Stanite na loptu!

POSAO I NOVAC: Promjena perspektive i pristupa poslu uvelike bi vam mogla pomoći da malo smirite stupanj nervoze. Pokušajte sami sebi racionalno objasniti da ne možete baš svima ugoditi, osobito kad se od vas traži nemoguće.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je prilično narušen, što zbog stresnih situacija na poslu, što zbog nemira u odnosu s partnerom. U ovom je periodu dosta važno da prije svega prema sebi i svome organizmu budete blagi i obzirni. Kontrolirajte krvnu sliku i tlak.

DAN ZA AKCIJU: Početak tjedna počet će burno pa biste već u ponedjeljak mogli potrošiti dosta energije na nebitne stvari. Navečer izađite u kino ili na koncert kako biste rasteretili misli od negativnosti.

SRETNI BROJEVI:

1, 18, 29, 47, 78

VODENJAK

21.1.-18.2.

Zaljubljeni ste preko ušiju, ali ne zapostavljate posao

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Ovaj bi se tjedan vaša ljubavna situacija mogla potpuno promijeniti. Slobodni pripadnici znaka mogli bi neočekivano doživjeti ubod Amorove strelice i fatalno se zaljubiti u osobu koja će se posve iznenada pojaviti u vašem životu. Srećom, zaljubljenost će biti obostrana pa ćete tjedan provesti u oblacima, bez brige i pameti. Vodenjaci u vezama s partnerom će proživljavati sitne trzavice koje neće ostaviti dublji trag u odnosu. Ipak ćete više vremena provoditi u ljubavnim igrama i međusobnom odobravanju i prihvaćanju partnerovih vrlina i mana podjednako.

VAŠ PARTNER: S partnerom Strijelcem provest ćete dinamičan ljubavni tjedan, neovisno o sitnim podbadanjima koja ćete zapravo shvaćati kao dio njegova karaktera. Iznenadite ga večerom ili putovanjem.

POSAO I NOVAC: Na poslu osjećate blagu stagnaciju, nedostaje vam motivacije i misli vam posve lutaju pa se ne možete pošteno ni koncentrirati. Kolege će vam zato biti naklonjeni i popravljati vaše propuste tako da se neće ništa katastrofalno dogoditi.

ZDRAVLJE: Zdravstvene poteškoće mogle bi se javiti u predjelu glave. Možda bi vas mogla zadesiti neočekivana zubobolja, bol u grlu ili upala uha. Pripazite na to da se ne izlažete propuhu i preventivno posjetite zubara. Unosite malo više vitamina u organizam.

DAN ZA AKCIJU: Jedva ćete dočekati subotu kako biste se posve posvetili ljubavnim uživanjima. S partnerom organizirajte izlet u dvoje na neko osamljeno mjesto na kojemu vas nitko neće uznemiravati.

SRETNI BROJEVI:

15, 34, 58, 62, 71

RIBE

19.2.-20.3.

Otvaraju vam se vrata za dodatnu edukaciju

Ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Polako izlazite iz stanja letargije, ali prije svega zahvaljujući partneru koji će vas svojom inventivnošću, kreativnošću i pozitivnim vibracijama malo trgnuti i udahnuti živosti u vaš odnos. Krajnje je vrijeme da zbrojite one pozitivne stvari vaše veze, jer je njih daleko više od onih negativnih koje su vam neprestano bile pred očima. Povjerenje je uvijek onaj stup odnosa koji se najlakše zanjiše pa poradite na tome da ga učvrstite. Slobodni će još morati malo pričekati na značajnije pokretanje uspavanih strasti. Osoba koja vam se sviđa drži vas na distanci.

VAŠ PARTNER: S partnerom Rakom postići ćete kompromis u svim spornim situacijama i razgovorima. Na trenutke će vam se činiti da ste umislili sve probleme koji su vas do nedavno opterećivali.

POSAO I NOVAC: Dosta se dobro snalazite u naizgled bezizlaznim situacijama koje će gotovo svakodnevno iskrsavati, a mogle bi biti i povod za razmišljanje o promjeni radnoga mjesta ili o dodatnoj edukaciji koja će vam proširiti znanje i vještine. Iako s lakoćom pristupate poslovnim izazovima, budite odmjereni u komunikaciji s novim potencijalnim partnerima.

ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje koje će vas pratiti cijeli tjedan pozitivno utječe na vaše zdravlje, ali biste isto tako mogli zanemariti neke signale koje vam tijelo šalje.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti izrazito poduzetni pa iskoristite dan kako biste se raspitali o mogućim honorarnim poslovima koji će poboljšati vaš mjesečni budžet. Prijatelj bi mogao biti izvor informacija.

SRETNI BROJEVI:

3, 13, 45, 50, 69

MJESEČEV HOD

Mjesec u Vagi

Od nedjelje, 11. 10. u 10:47 do utorka, 13. 10. u 23:38

Zdravlje – tijelo

Izađite iz zatvorenog prostora i udahnite malo svježeg zraka. Tjelesna aktivnost, šetnja s ljubimcem ili boravak u prirodi dobro će se odraziti na vaše psihofizičko stanje. Izbjegavajte masnu hranu i alkohol.

Osjećaji - ljubav

Ako ste u vezi, ovo je dobar trenutak da počnete planirati zajednički život u dvoje. Neka vas ne koče mogući prigovori od strane članova obitelji. Zanemarite tračeve i tuđe nedobronamjerne stavove.

Posao – karijera

Pokušajte sastaviti listu prioriteta i prionite na izvršavanje zadataka, jedan po jedan. Ne možete kvalitetno odraditi sve odjednom, a nije ni potrebno proizvoditi stres. Sistematizirajte svoj radni prostor.

Mjesec u Škorpionu

Od utorka, 13. 10. u 23:39 do petka 16. 10. u 11:18

Zdravlje – tijelo

Negativan stav prema okolini i povlačenje u sebe mogli bi se odraziti na vaše zdravlje. Moguće su jake glavobolje kao eskapizam od suočavanja s konkretnim problemima. Ne zabijajte glavu u pijesak.

Osjećaji - ljubav

Naivno se oslanjate na ljude oko sebe u nadi da ćete dobiti barem empatiju i elementarno razumijevanje. Mogla bi vas neugodno iznenaditi oštra reakcija vama bliske osobe. Oslonite se na sebe.

Posao - karijera

Okruženi ste ljudima koji se teško kontroliraju pa bi bilo dobro da ih ne provocirate svojim komentarima i upadicama. Radije se povucite u svoj mali radni kutak i dovršite nagomilane zaostatke.

Mjesec u Strijelcu

Od petka 16. 10. u 11:19 do nedjelje, 18. 10. u 20:52

Zdravlje – tijelo

Slaba točka vašeg organizma mogla bi se aktivirati u predjelu želuca i žuči. Ako osjetite neuobičajene smetnje i učestale tegobe, obavezno se obratite liječniku i pokažite da vam je stalo do zdravlja.

Osjećaji – ljubav

Iznenadite partnera i predložite mu ekstravagantno putovanje u dvoje. Ne mora to nužno biti putovanje u inozemstvo, već će i planinarenje ili neka osamljena vikendica u divljini biti dovoljni za provod.

Posao - karijera

Ulaganja u nekretnine, službena putovanja i komunikacija s inozemstvom pokazat će se kao dobri potezi, osobito ako ćete u nastupima

djelovati samouvjereno i spremno na svaki izazov. Zauzmite stav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:36