CIJELA ISTINA

ŽELITE DOZNATI ŠTO VAS DOISTA ČEKA DO KRAJA OVOGA TJEDNA? Ovdje pročitajte najtočniji horoskop!

 Colourbox

OVAN

21.3.-20.4.

Ostavljate dojam sebičnosti

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Više se bavite sobom, čak može se reći, na sebičan način. Osjećaji i sve vezano uz odnose s drugima neće biti vaša najdraža tema u ovim danima. U vama se sukobljavaju različita razmišljanja i želje, teško pronalazite put do zajedništva i zadovoljstva udvoje. Zbog toga nećete pretjerano uživati u društvu, a čak i najbliže osobe će vam povremeno biti preteške. Najsretniji ćete biti ako nikome ne morate objašnjavati svoja trenutna stanja, a sasvim bezazlena pitanja partnera i prijatelja možete doživjeti kao kritiku ili provokaciju. Čuvajte se razmirica i zadržite pozitivnost u nastupu.

VAŠ PARTNER: Teško pronalazite zajednički jezik s Jarcem, osobito ako vam je on bivši suprug. Ne tražite rješenje, i zato ste nervozni. Pokušajte pronaći zajednički jezik.

POSAO I NOVAC: Niste zadovoljni trenutnom situacijom, ali ne vidite nikakvo dobro i konstruktivno rješenje. Čini vam se da se krećete po poznatim, dosadnim i neisplativim rutama, da nigdje ne napredujete i zbog toga su vam svakodnevne obaveze preveliki teret. Potaknite svoju kreativnost...

ZDRAVLJE: Niste u formi i toga budite svjesni. Previše ambiciozni planovi o promjeni navika ili brzo ostvarenje savršenog izgleda i zdravlja sad mogu samo povećati vaše neraspoloženje jer je za uspjeh potrebno više vremena. Puno spavajte i pratite svoje snove koje morate početi ostvarivati.

DAN ZA AKCIJU: Najveseliji dan ovog tjedna je srijeda. Planirajte svaku aktivnost koja vam i inače podiže raspoloženje. Odbacite nepotrebne obaveze, počastite se odlaskom u kino, kazalište ili na koncert.

SRETNI BROJEVI:

15, 19 , 27 , 33 , 50

BIK

21.4.-21.5.

Umiljatost vam jamči ljubavni uspjeh

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Najviše vremena ćete provoditi na radnom mjestu, pa se između vas i jednog suradnika mogu pojaviti ljubavne iskre. Svjesni da vam to može stvoriti komplikacije, trudit ćete se da ostanete distancirani i naizgled nezainteresirani. Poslovni sastanak može se nastaviti ležernim druženjem, a vi ćete u opuštenijoj atmosferi biti manje oprezni i suzdržani. Prepustite da druga strana učini prvi korak. Ovaj put se čuvajte impulzivne potrebe da se istaknete i postanete glavni u svojoj vezi.

VAŠ PARTNER: Stalna napetost u odnosu sa Škorpionom tjera vas da promijenite pristup. Pokažite mu konačno da vam je jasno koliko dugo već upravlja vama i počnite misliti za sebe!

POSAO I NOVAC: Što se financija tiče, bolje vam ide nego u ljubavi. Ipak, nemojte radi istih biti spremni lagati najbližima da nemate za posuditi im ili im ne dati ono što ste im obećali! Poslovi koji obećavaju dobru zaradu sada traže puno vaše energije i pažljivog planiranja obaveza. Ako malo smanjite očekivanja i realnije pristupite situaciji u kojoj se nalazite, lakše ćete se nositi s poslovima koji su pred vama, a i zadovoljstvo obavljenim će biti veće.

ZDRAVLJE: Polako odustajete od previše ambicioznih planova da vratite savršenu težinu ili se dovedete u odličnu formu. Ako ste se disciplinirano pridržavali zdravih navika, napokon ćete primijetiti pozitivne promjene na svom tijelu i bit ćete zadovoljni.

DAN ZA AKCIJU: U utorak ćete biti veseli i neopterećeni, komunikativni i spremni za šalu. Dan je odličan za pregovore, trgovinu, kraća putovanja ili planiranje poslovnih aktivnosti. Izlazak u večernjim satima bit će ugodan.

SRETNI BROJEVI:

1 , 7 , 11 , 19 , 22

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Jedna Riba flertuje s vama

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: U tjedan ulazite opterećeni neostvarenim ljubavnim željama i potrebama. Imate dojam kao da ste jedini koji još nisu riješili svoj status samca. Ipak, zaboravite na pesimizam i od srijede se prihvatite akcije. Pregledajte svoj profil na društvenim mrežama, jer mogli biste naići na zahtjev za prijateljstvo koje bi moglo unijeti promjenu u vaš život. Polovina tjedna može biti pozitivna prekretnica za vas ukoliko odlučite ostaviti iza sebe događaje i osobe koje vam izazivaju loše osjećaje ili tugu.

VAŠ PARTNER: Iako će vas jedna Riba kontaktirati radi posla, mogli biste se zajedno uputiti na kavu koja će uroditi prijateljstvom. Ipak, kad vam se učini da bi se moglo dogoditi nešto više, shvatit ćete da nema ništa od toga.

POSAO I NOVAC: Nećete se ni okrenuti, već u petak bit ćete prisutni na vrlo važnoj poslovnoj večeri. Oni koji budu za tim stolom, bit će vrlo bitni kontakti za vas u budućnosti. Mogli bi vas zamoliti za mišljenje, koje će se kasnije pokazati iznimno ispravnim i korisnim, što će kasnije u godini uroditi pozivom na novi posao.

ZDRAVLJE: Iako nećete imati volje, odgovarat će vam lagana fizička aktivnost. Poziv u šetnju od strane starog prijatelja, razveselit će vas i razbuditi, posebno i zbog niskih temperatura. ogući su problemi s kostima ili zglobovima pa ovaj tjedan jedite namirnice koje obiluju magnezijem.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak će vas razveseliti dobre vijesti, koje će vas potaknuti da još jednom o sebi dobro razmislite i da se sagledate realno: koliko doista vrijedite i koliko možete napraviti u poslu.

SRETNI BROJEVI:

17 , 19 , 26 , 32 , 38

RAK

22.6.-22.7.

Unutarnji optimizam raste

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Imate dojam da vodite na svim planovima, pa se i u vlastitom domu osjećate kao onaj koji vedri i oblači. Osjećate se zaljubljeno, sretno i zaneseno, najveći dio vremena razmišljate o partneru i vašem odnosu. Zbog ljubavne sreće raste vaša energija, životno zadovoljstvo i optimizam. Neobično strastveni i romantični trenuci učvršćuju vas u uvjerenju da ste pronašli savršenog partnera. Ukoliko ste još uvijek slobodni, početkom prosinca moguće je poznanstvo koje će se vrlo brzo razviti u strastvenu avanturu.

VAŠ PARTNER: Očarat će vas spremnost jednog Vodenjaka da s vama podijeli svoju najdublju intimnost. Njegove spretne i okretne geste te rečenice koje vas omamljuju, vode vas oboje ravno u krevet.

POSAO I NOVAC: Sporost i pretjerano planiranje ustupit će mjesto brzoj akciji i spremnosti na prilagodbe, pa lako možete dogovoriti poslove koji će vam kroz duže vrijeme donositi odlične prihode. Ipak, ne trošite unaprijed, posebno na nepotrebne sitnice za blagdane.

ZDRAVLJE: Potpuno uživate u svim stvarima koje vam pruža svakodnevni život, a osmijeh vam ne silazi s lica. Ipak, ne pretjerujte sa slatkom hranom, alkoholom i kavom. Emotivno zadovoljstvo odlično će se odraziti na vaš izgled.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu odvojite dovoljno vremena i posvetite pažnju svojim financijama. Zbrojite dugove, predvidite troškove i procijenite prihode. Mogući su neočekivani dobici, pa to može biti dobra poticaj za štednju.

SRETNI BROJEVI:

3, 9 , 26 , 28 , 42

LAV

23.7.- 22.8.

Zračite svježom i snažnom energijom

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Primjećuju vas slobodne osobe, ali i kolege s posla. Vaš optimizam raste, otvoreni ste i pristupačni u odnosu prema svim osobama koje su u vašoj blizini. Drugi će vam pristupati s zanimljivim prijedlozima, ugodno vas iznenađivati sitnim pažnjama i komplimentima. Nov zanos osjetit ćete i ako ste u dugoj vezi ili braku. Partner će se potruditi oko vas, ispunit će vam neke želje, a zajednički izlasci će bit će romantični i zabavni. Izbjegavajte rutinu, poznata mjesta i stvari koje vas podsjećaju na prošlost. Mislite na nadolazeće blagdane.

VAŠ PARTNER: Ne upuštajte se u rasprave s Bikom. Trenutno je u svom filmu, koji nije jednak vašem, pa se teže razumijete, ali uskoro će se situacija promijeniti i vi ćete ponovno uživati u strastvenim noćima.

POSAO I NOVAC: Sada je pravo vrijeme da se zauzmete za sebe, da istaknete svoje dosadašnje uspjehe i jasno pokažete da ste zainteresirani za daljnje napredovanje. Zbog sasvim konkretnih razloga možete biti zabrinuti za prihode, pa u tom slučaju počnite raditi na planovima.

ZDRAVLJE: Manji pad energije i vitalnosti osjetit ćete u ovim danima. Za fizičku i psihičku ravnotežu vam je potreban boravak na svježem zraku, a pomoć u rastjerivanju pesimizma pružit će vam eterična ulja. Upečatljiv parfem će vam ojačati samopouzdanje, ali i privući tuđe poglede.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak je vaš dan za opuštanje, sitna zadovoljstva i sve aktivnosti koje vam pružaju fizičku ugodu. Čišćenje i spremanje doma će vas opustiti i dati vam osjećaj da uspješno kontrolirate svoj život.

SRETNI BROJEVI:

9 , 11 , 25 , 28 , 29

DJEVICA

23.8.- 22.9.

Prepustite se zagrljaju

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Miris prosinca asocira vas na topli dom i bivšu ljubav. U srcu i dalje nosite ranu, koju niste uspjeli posve zaliječiti. Najviše vremena ćete provoditi na radnom mjestu, pa se između vas i jednog suradnika mogu pojaviti ljubavne iskre. Svjesni da vam to može stvoriti komplikacije, trudit ćete se da ostanete distancirani i naizgled nezainteresirani. Polovinom tjedna možete se naći u velikom iskušenju. Poslovni sastanak može se nastaviti ležernim druženjem, a vi ćete u opuštenijoj atmosferi biti manje oprezni i suzdržani. Prepustite da druga strana učini prvi korak.

VAŠ PARTNER: Iako ste jako različiti i gotovo nespojivi, vi ste u fazi kada ste spremni sve učiniti i pokušati ispočetka s nekim novim. Nedostaje vam toplina Strijelca. Nazovite ga.

POSAO I NOVAC: U suradnji s osobama koje imaju slične stavove kao i vi možete pokrenuti neki novi projekt koji će označiti prekretnicu u vašoj karijeri. Radit ćete predano, a okolnosti će vas podržati. Budite strpljivi, jer vam se prosinac osmjehuje, kao i iduće godine.

ZDRAVLJE: Skloni ste zanemariti potrebe svog organizma i narušiti zdrav životni ritam. Događaji u poslu vam stvaraju pozitivnu napetost, pa osjećate da imate puno energije što nije sasvim točno. Povremeno stanite i odmorite te udahnite sve uspjehe koje ste ostvarili uovoj godini!

DAN ZA AKCIJU: Prijedlozi koje ćete čuti u srijedu od prijatelja pokrenut će vas na gotovo grozničavu aktivnost. Ako se radi o poslovnom udruživanju, zaštitite svoje interese i dobro dogovorite sve vezano uz novac.

SRETNI BROJEVI:

10 , 12 , 18 , 21 , 26

VAGA

23.9. - 22.10.

Prihvaćanje donosi unutarnji mir

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Pred tjednom ste koji bi mogao ostaviti trajne posljedice na vašem srcu. Snažni osjećaji, zanimljivi i intenzivni ljubavni događaji obilježit će ove dane. Bit ćete čak i previše samopouzdani, vaše namjere će biti više nego očite, drugima ćete pristupati izravno i bez ikakve zadrške. Želja da se zabavite i izrazite svoju strastvenu stranu nekima će biti prihvatljiva i doživljavat će vas kao dinamičnu osobu, ali možete naići i na osobe kojima će vaša prevelika otvorenost smetati. Lako se možete oduševiti s osobom koja ne može pratiti u vaše ljubavne želje. Shvatite na vrijeme da nismo svi isti.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vam biti odličan sugovornik i dobar suradnik. Iluzija da između vas može biti nešto više raspršit će se do kraja tjedna. Ipak, neće vam biti krivo, dapače, svidjet će vam se njegov prijatelj.

POSAO I NOVAC: Smetat će vas ovisnost o drugima, osobito ako o njima nemate dobro mišljenje. Ono što vam trenutno djeluje kao isplativ posao, lako se može pretvoriti u preveliki financijski rizik. Ipak, vi nastavljate uzdignute glave, očekujući novu fer igru. Čuvajte se tuđe neiskrenosti!

ZDRAVLJE: Fizički umor će biti prisutan, ali nećete dopustiti da to utječe na vaše aktivnosti. Manje poteškoće s dišnim organima, glasnicama ili grlom zahtijevat će povećanu brigu i njegu. Ne izlažite se prevelikim naporima. Moguće su jake upale mišića i ozljede, zato polako!

DAN ZA AKCIJU: Puni ideja kojima ćete obogatiti svoj društveni život bit ćete u subotu. Pronađite razlog za proslavu, pozovite prijatelje u dom... Očekuje vas doista sjajno druženje.

SRETNI BROJEVI:

7 , 18 , 34 , 38, 41

ŠKORPION

23.10. - 21.11.

Vi ste hodajući magnet za suprotni spol

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Plamtite seksualnom energijom i privlačite mnoge; pa čak i one koji ne privlače vas. Osjećat ćete se odlično, zavodljivo i snažno, pomalo ćete provocirati partnera ili osobu koja vas neprestano promatra. Poneka, za vas neprimjerena riječ može pokrenuti lavinu strasti i neobičnih osjećaja, osobito ako ste sigurni da želite započeti ljubavnu vezu s jednom dosta zatvorenom osobom. Od polovine tjedna će vaši ljubavni planovi biti sasvim jasni, a vi jako optimistični i spremni za novu ljubavnu avanturu. Sada nije vrijeme za romantiku i nježnosti, već za intenzivne i strastvene odnose.

VAŠ PARTNER: Rak prema vama ima zaštitničke osjećaje. To vam trenutno odgovara, ali ne znači da će tako i ostati. Mijenjate planove kako biste postali ravnopravni.

POSAO I NOVAC: Novi poslovi pristižu sa svih strana, novčana situacija se poboljšava, pa ćete raditi više nego inače. Dobro organizirajte svoje vrijeme, planirajte važne poslovne susrete, potrudite se naučiti nešto novo što će vam koristiti u radu. Budite detaljniji i točniji; pomoći će vam to u najkritičnijim trenucima.

ZDRAVLJE: Upornost koju ste pokazali u namjeri da poboljšate svoje zdravlje, svoj izgled ili kondiciju sada će napokon dati izvrsne rezultate. Bit ćete ponosni na napredak koji ste postigli, uživat ćete u svojoj snazi i vitalnosti. Istaknite svoje najbolje vrline.

DAN ZA AKCIJU: Vaša sposobnost zapažanja, jasnoća misli i brzina odlučivanja bit će vam od velike pomoći u četvrtak. Ako se nađete u stresnim trenucima, reagirat ćete besprijekorno i ostvariti prednost za sebe.

SRETNI BROJEVI:

20, 28 , 30 , 31 , 39

STRIJELAC

22.11. - 21.12.

Vrijeme za novi početak

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Bit ćete puno otvoreniji za nove prilike; flert ili poziv na kavu. Čekat ćete potajice, poput lopova koji se želi neprimjetno ušuljati i uzeti ono što smatra da mu pripada. Potpuno ćete zaboraviti na suzdržanost te se hrabro upuštati u nove odnose, uživati u šarmiranju, zavođenju i pažnji koju će vam drugi pokazivati. Ako još niste zaljubljeni, jedan slučajan susret će pokrenuti vaše osjećaje, ali će vas i prilično zbuniti. Stvarni događaji će se značajno razlikovati od vaših očekivanja, osoba koja vas pokušava osvojiti dovodit će u vas u situacije u kojima se nećete najbolje snalaziti.

VAŠ PARTNER: Odnos s Ribom je više nego idiličan. Razumijete se samo tako da nakratko razmijenite pogled. Želite “isto”, na istom mjestu i u isto vrijeme, jednako dugo ili kratko.

POSAO I NOVAC: Bez obzira na okolnosti u poslu, vi ćete se osjećati kao da započinjete nešto novo. S poletom i dobrim raspoloženjem ćete pristupati svojim obavezama, rješavat ćete čak i složene poslove bez previše napora. Ako ste u potrazi za novim radnim mjestom, sada je vaš trenutak.

ZDRAVLJE: Psihički se osjećate odlično, stvari doživljavate na najpozitivniji mogući način, osjećate da vas okolnosti podržavaju i uživate u vlastitoj snazi. Probuđeni interes za ljubavne teme navesti će vas da puno vremena posvećujete izgledu.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak je dan za ljubav. Ugodna iznenađenja, poznanstva s osobama koje će vas emotivno zainteresirati, romantični trenuci, sitne provokacije koje pobuđuju strast i interes.... Puni ste seksualne energije koja želi van.

SRETNI BROJEVI:

7 , 16 , 28 , 31 , 33

JARAC

22.12. - 20.1.

Meditacija snaži vaš um

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Niste fokusirani na cilj, što govori da niste sigurni što točno želite i s kim. Ležerni razgovori o uobičajenim, svakodnevnim temama, šaljivi komentari i poneka sitna provokacija obilježit će sve vaše odnose u ovim danima. Razmišljate o previše stvari istovremeno, pa će vam razgovori s bliskim osobama pomoći da usmjerite svoje misli. Voljenu osobu ćete često pitati za mišljenje o svojim nedoumicama, ali ne očekujte gotova rješenja. Zainteresirat će vas netko s kim intenzivno razmjenjujete mišljenje, ali se ne viđate često. Pokušajte doznati njegov/njezin broj telefona.

VAŠ PARTNER: Strijelac ima samo neke odgovore na vaša mnogobrojna pitanja, koja nižete bez točke i zareza. Ako očekujete više, lako se možete razočarati.

POSAO I NOVAC: Od velike je važnosti da znate reći „ne“ kada u vašoj glavi proradi sumnjičavac, koji vas usput i kritizira. Ako popustite, lako se možete zaplesti u nepotrebne poteškoće i neugodne situacije. Za brži izlaz, umjesto rokovnika, počnite ispisivati stranice privatnog dnevnika.

ZDRAVLJE: Vaše misli direktno utječu na raspoloženje, ali i na doživljaj vlastitog tijela. Sada ste pomalo rastreseni, pa gubite dobar i uravnotežen životni ritam. Preskakanje obroka i neredovito spavanje mogu ostaviti posljedice na zdravlje.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu otkažite sve obaveze, odgodite susrete s prijateljima, oslobodite se svega što vam može odvući pažnju i promijeniti vaše planove. Dan pokušajte provesti u miru i tišini, najbolje u prirodi. Meditirajte i opuštajte se uz glazbu.

SRETNI BROJEVI:

16 , 42 , 48 , 74 , 77

VODENJAK

21.1. - 18.2.

Zdrava prehrana vas relaksira

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Kao da ste postali još zreliji i odgovornije rezimirate svoje emocije. Svjesni ste da ljubav ne podrazumijeva obostrane emocije i ne bunite se. Nakon dužeg, intenzivnog i ugodnog druženja osjećate se stabilno i ne očekujete nikakve obrate. Ipak, iznenađenja vezana uz voljenu osobu moguća su polovinom tjedna. Partner će vam reći stvari koje će ipak malo promijeniti vaš odnos ili će vam obznaniti svoje odluke koje će od vas zahtijevati prilagodbe. Iako će događaji u osnovi biti ugodni i pozitivni, vaše prve reakcije bi mogle biti previše burne i neprikladne. Pokažite tolerantnost.

VAŠ PARTNER: Vodenjak vam je privlačan jer je u društvu s njim uvijek veselo i zabavno. Ne zamjerite mu ako vas ne primjećuje. Moguće je da bi vam učinio više lošeg, nego dobrog.

POSAO I NOVAC: Dobra organizacija je imperativ, a spremnost da odbijete tuđe zahtjeve može se pokazati kao vrlo dobra karakteristika kada se osjetite preopterećeno. Ugodno će vas iznenaditi pomoć suradnika s kojima niste u previše bliskom kontaktu. Moguće je da je u pitanju Strijelac.

ZDRAVLJE: Slušate poruke svog organizma, pa dobro možete osjetiti što vam je potrebno da otklonite manje zdravstvene tegobe. Prehrana je i dalje od velike važnosti, pa se pokušajte hraniti samo provjerenim namirnicama. Zeleno povrće i voće kombinirajte u zdravim sokovima.

DAN ZA AKCIJU: Petak vam može donijeti ključne obrate u odnosima s osobama koje su vam važne. Prvi izlazak s nekim tko je privlačan, ali i vrlo poslovan i odgovoran u vama pokreće lavu u krvotoku. Prste k sebi i polako.

SRETNI BROJEVI:

10 , 17 , 18 , 22 , 26

RIBE

19.2. - 20.3.

Savjet zvijezda - postanite 'sebični'

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Tjedan će započeti veselo, ali se u srijedu zanos pomalo gubi s horizonta. Neke sitnice u odnosu s voljenom osobom nisu u skladu s vašim očekivanjima, ali odlučili ste biti strpljivi i vjerovati u postepene promjene. Odlučni ste u tome da pomognete koliko možete kako bi vam oboma bilo bolje. Ako vaš partner ima poteškoća u poslovnom životu, zbog kojih ima manje razumijevanja za vas sve ćete podnijeti bez prigovora. Očekivanje savršene ljubavne sreće sada nije tema vaših razmišljanja, iz postojećih okolnosti pokušavate izvući najbolje za sebe.

VAŠ PARTNER: Bik vas želi saslušati i pomoći vam, ali vi kao da nemate strpljenja za taj razgovor. Navečer se okrećete na svoju stranu i gasite svjetlo, s nadom da vas ništa neće pitati.

POSAO I NOVAC: S novom godinom u vama se rodila i nova želja za uspjehom. Poslovi koji obećavaju dobru zaradu sada traže vaše energije, strpljenja i pažljivog planiranja obaveza, pa ste odlučili zapeti kako biste postigli točno što želite, u čemu će vas zvijezde i podržavati početkom tjedna.

ZDRAVLJE: Fizički se osjećate dobro, ali imate čestu potrebu da pobjegnete u svijet iz mašte i na taj način se distancirate od svakodnevnih poteškoća. Njegujte svoje tijelo i obnavljajte energiju. Vrijeme provedeno na hladnom zraku, u meditaciji ili uz opuštajuću glazbu, nije izgubljeno vrijeme.

DAN ZA AKCIJU: S novim idejama startajte od utorka, čim dođete na posao nakon blagdana. Vaše ideje čut će oni koji su zaduženi za njihovo provođenje, pa ćete olakšano materijalizirati ono što mislite da je dobro za vaš biznis.

SRETNI BROJEVI:

2, 9 , 16 , 22 , 28

Mjesečev hod

Mjesec u Vodenjaku

Od ponedjeljka, 14.12. u 14:00 do srijede,

16.12. u 18:46

Zdravlje - tijelo

Dramatični ispadi, egoističko i na sebe nastrojeno ponašanje moglo bi vas iscrpiti, napuniti negativnom energijom i izbaciti iz redovne dnevne rutine, zato usporite.

Osjećaji - ljubav

Moguće je da će vam se oči puniti suzama, usnica zatitrati, a srce poskakivati od navale tuge ili povremene i iznenadne uplašenosti za budućnost vašeg odnosa. Izmjenjivat će se strast i tuga.

Posao - karijera

Kolege vam se dive, osjećaju se sigurno u vašoj prisutnosti i uživaju promatrati vaše nastupe. Oni koji budu imali hrabrosti iskoraknuti, učinit će to u sjeni i zagrljaju podržavajućih zvijezda.

Mjesec u Ribama

Od srijede, 16.12. u 18:47 do petka,

18.12. u 22:27

Zdravlje - tijelo

Lagano probadanje u leđima ili nogama nije nešto radi čega ćete se zabrinjavati, ali je faktor koji će vas činiti sporijima i ne toliko učinkovitima kao inače. Ništa strašno, dapače, odmorit ćete se.

Osjećaji - ljubav

Tankoćutne emocije i nježni dodiri bit će omiljeni među zaljubljenima, dok će slobodni biti orijentirani na uljepšavanje, ukrašavanje dijelova tijela, možda čak i hrabrijom tetovažom.

Posao - karijera

Vrlo detaljna obrada podataka, provjera već napisanog, podcrtavanje, nadopisivanje i konzultiranje s kolegama, pojačane su tijekom ovog razdoblja. Poslovanje teče urednije nego inače.

Mjesec u Ovnu

Od petka, 18.12. u 22:28 do ponedjeljka,

21.12. u 1:14

Zdravlje - tijelo

U rutinu njege tijela unosi se više energije; vrijeme se odvaja za mazanje kremama protiv celulita, protiv starenja i strija. Koža dobro prihvaća svaki uloženi trud, a ten sjaji i privlači poglede.

Osjećaji - ljubav

Uravnoteženje je posljedica dugonoćnih razgovora i potrebe da se stvari stave na svoje mjesto. U partnerima jača energija zajedničkog djelovanja i postizanja ciljeva koji su korisni za dom i obitelj.

Posao - karijera

Kolege koji su vam inače bliski surađuju u vašu i svoju korist. Možete se više osloniti na pomoć i osjećaj zaleđa. Oni koji rade van ureda, osjetit će poticaj u obliku umjerenijeg kretanja i olakšane komunikacije.

Tjedni impulsi

Ponedjeljak unosi dašak kreativnosti i improvizacije prilikom obavljanja kako poslovnih, tako i slobodnih djelatnosti. Okretnost, ambicija, ali i prodoran i upečatljiv nastup obilježit će prezentacije pred nadređenima ili pred publikom. Umjetnici i svi koji u poslovanju koriste ideje kao bazu za rad, bit će posebno nagrađeni utjecajem Mjeseca u Ribama, kada će kreativnost donijeti najviše koristi kulturnim radnicima. Od četvrtka raste potreba za seksualnim odnosima, zavođenjem, dugim i upečatljivim gledanjem u oči, isticanjem fizičke atraktivnosti. Ljubitelji trčanja osjećat će pojačanu koncentraciju i volju za fizičku aktivnost. Na planu ljubavi, strasti kuhaju do uzavrelosti, dok će oko srijede privlačnost početi opadati i smijenit će se s interesom za tuđe znanje, obrazovanje i sposobnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:05