PRAVA ISTINA

ŽELITE DOZNATI ŠTO VAS DOISTA ČEKA DO KRAJA OVOGA TJEDNA? Ovdje pročitajte najtočniji i najdetaljniji horoskop u državi!

 Colourbox

OVAN

21.3.-20.4.

Suzbijte sklonost pretjerivanju

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Potreba za analizom osjećaja ili želja da s partnerom razgovarate o vašem odnosu može vam donijeti konstruktivne iskorake, ali i trenutke emocionalne težine. Sve ovisi o tome kako ćete započeti teme koje želite razjasniti. Ukoliko previše kritizirate voljenu osobu i očekujete da bez otpora prihvati vaše zahtjeve, nećete se približiti željenom cilju. Više takta u komunikaciji, spremnost da saslušate partnera i empatija kojom ćete uvažiti njegove razloge donijet će rezultate. Budite prilagodljivi.

VAŠ PARTNER: Ako vam je Strijelac član obitelji ili dijete, sredinom tjedna ćete otežano pronalaziti način da zadržite autoritet. Ne zabranjujte ono što i sami činite!

POSAO I NOVAC: Vaši financijski planovi postaju sve opsežniji jer se osjećate sigurno i trenutno nemate većih novčanih problema. Ispunjavat ćete svoje materijalne želje, a na božićne darove i novogodišnje putovanje vjerojatno potrošiti veću svotu novca bez previše razmišljanja. Mogući su neočekivani prihodi ili ćete iskoristiti mogućnost za dodatnu zaradu.

ZDRAVLJE: U dobroj ste formi, obilujete energijom, ali povremeno pretjerujete s fizičkim iscrpljivanjem. Privlači vas slatka i ukusna hrana, kao i sve što vam stvara fizičku ugodu pa bi tromost i problemi s probavom biti pratioci blagdana.

DAN ZA AKCIJU: Odnosi s profesorima, mentorima ili s djecom iziskivat će više napora u četvrtak, kada ćete se otežano snalaziti u blagdanskoj atmosferi. Djelujte bez razmišljanja, intuitivno pronalazite svima prihvatljiva rješenja.

SRETNI BROJEVI:

9, 31, 45 , 50 , 91

BIK

21.4.-21.5.

Fokusirajte se na ono što vam ljubav nudi

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Iluzije koje gajite kad je u pitanju osoba koja vam se sviđa ili s kojom ste odnedavno u vezi, kao i nerealna očekivanja u vašoj ljubavnoj vezi ili braku raspršit će se, i privremeno vam oduzeti čvrsto tlo pod nogama. Možda će vas osoba koju pokušavate zavesti odbiti na vrlo direktan način ili ćete shvatiti da osoba koju želite uz sebe u blagdanskim danima ima druge planove. Razočarenje koje ćete osjetiti pojačat će vaš oprez, ali i vašu aroganciju koja će biti vaš štit od novih povreda.

VAŠ PARTNER: Razumijevanje koje vam pruža Vaga osnažit će vas. Imat će strpljenja za duge razgovore o vašim emotivnim problemima.

POSAO I NOVAC: Pokušavate donijeti razumnu odluku vezanu uz posao i uvažiti sve relevantne okolnosti. Unatoč tome što sasvim objektivno sagledavate situaciju u kojoj ste se zatekli, izmiče vam učinkoviti način da okolnosti okrenete u svoju korist. Ne očekujte pomoć od drugih, za vas trenutno nitko nema dovoljno valjan savjet. Vodite računa o financijskoj situaciji, izbjegnite blagdansku potrošačku groznicu.

ZDRAVLJE: Manje poteškoće s probavom nastaju zbog napetosti i emotivnih stresova. Negativnu energiju nemojte usmjeriti na druge, oslobodite ju kroz umjerenu fizičku aktivnost. Više pažnje posvetite izgledu i stilu, ne zanemarujte zdrave, opuštajuće navike.

DAN ZA AKCIJU: Susret s osobom koja vam je značajna ili razgovor s voljenom osobom mogao bi vas prilično uznemiriti u utorak. Ne reagirajte odmah, sačekajte da se smire osjećaji!

SRETNI BROJEVI:

9 , 11, 13, 50 , 55

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Ne očekujte previše, tron polako osvajajte

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Odluke koje želite donijeti u ljubavnom životu potiču vas na stalno preispitivanje. Previše razmišljate i analizirate partnera, vašu vezu i svoje osjećaje. Opterećujete se stvarima koje ne možete promijeniti, a od druge strane očekuje da vam intuitivno čita misli i zadovoljava želje. Bilo bi dobro da ovih dana nevesele misli ostavite po strani: pokušajte se opustiti, živjeti u sadašnjem trenutku, posvetite se božićnim pripremama i ugodnim aktivnostima u koje možete uključiti i najbliže. Pružite ruku pomirenja, dobit ćete mir.

VAŠ PARTNER: Ovan vam želi pomoći, ali strpljenje nije u njegovoj prirodi. Budite nedvosmisleni, obratite mu se jednostavnim jezikom i jasno mu stavite do znanja što očekujete i što on može napraviti za vas.

POSAO I NOVAC: Povećava se broj vaših obaveza, ali razina vaše energija nije upitna. Neupitno je da savladavate zahtjevne i teške poslovne probleme, zbog čega raste i samopouzdanje. Pripazite da ne izgubite mjeru u odnosu s pojedinim suradnicima, postanete arogantni ili odbijete suradnju. Ne prisvajate za sebe sve zasluge!

ZDRAVLJE: Spremnost da prihvatite sve izazove nije upitna, ali povremeno možete osjetiti napetost, pa i destruktivne impulse. Razlog za takva raspoloženja leži u emotivnom nezadovoljstvu. Svoju pažnju usmjerite na osjećaje i budite iskreni prema sebi!

DAN ZA AKCIJU: Srijeda ne donosi dobro raspoloženje, ali usprkos tome ne odbijajte pozive za druženje. Izlazak i razgovor će odvratiti vaše misli od problema koje ionako ne možete riješiti.

SRETNI BROJEVI:

4, 9 , 21, 27 , 31

RAK

22.6.-22.7.

Budite oprezni, ali vam osmijeh neće nestati

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Ne budete li spremni na ustupke, emotivni uzlet će prekinuti nesporazumi i napetosti u odnosu s voljenom osobom. Vjerojatno će se raditi o beznačajnim sitnicama, koje će u vašoj glavi i srcu poprimati ozbiljne razmjere. Otežano ostvarujete zadovoljstvo i opuštenost, pa ćete biti skloni u svakoj situaciji uočavati prepreke i razlog za neraspoloženje. Krajem tjedna raspoloženje vam raste, čemu će pridonijeti i privrženost i tople želje najmilijih i prijatelja. U vama jača osjećaj da imate važnu ulogu u njihovim životima.

VAŠ PARTNER: Djevica je posebno nervozna zbog molbe koju želi izgovoriti, ali nikako da smogne snage. Olakšajte joj tako da prvi počnete razgovor o njenom problemu.

POSAO I NOVAC: Pred vama je tjedan ispunjen diskretnim previranjima koja ćete snažno osjećati. Svjesni ste toga da imate dovoljno volje i energije da se izborite za sebe, ali okolnosti vam nisu previše naklonjene. Neke osobe kojima vjerujete i na koje se oslanjate ustuknut će pred problemom. To vas dovodi u situaciju da morate izmijeniti određene planove ili ih odgoditi.

ZDRAVLJE: Trnci u kralježnici nisu slučajni, odgovarajući oblik vježbanja je nužan. Predložite prijatelju/ici da, odmah nakon blagdana krenete u teretanu, na jogu ili pilates. Krajem tjedna izbjegavajte hladnoću, a živite li uz more, čuvajte se vjetra.

DAN ZA AKCIJU: Vaš dan „D“ je utorak. Pun je potencijala za nove projekte, ideje ili početke. Ne dopustite da stvari čekaju na realizaciju. Traži se više hrabrosti, pokažite se!

SRETNI BROJEVI:

4 , 13 , 27 , 36 , 54

LAV

23.7.- 22.8.

Riskirate u svemu i hrabro izazivate

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: U vama će sazrijeti jedna emotivna odluka, a osjećaj olakšanja kojom će biti popraćena daje vam snagu da ostvarite ono što želite. Osobi koja vam se sviđa hrabro ćete progovoriti o svojim željama, svjesni da zbog toga možete izgubiti priliku za nastavak odnosa. Po svemu sudeći, ipak, svojim ćete nastupom zainteresirati drugu stranu. Brakom vezani odlučit će svoje sumnje i nepovjerenje potisnuti, vodeći računa o tome da u ovom blagdanskom tjednu zadržite privid obiteljskog sklada.

VAŠ PARTNER: S Blizancem ćete lako komunicirati, čak i ako vam se stavovi bitno razlikuju. On možda neće sasvim razumjeti vaše motive i prirodu osjećaja, ali će vam dati podršku i ponuditi konkretnu pomoć.

POSAO I NOVAC: Niste u potpunosti svjesni važnosti događaja u poslovnom okruženju, pa ne pratite koncetrirano ono što se oko vas događa. Očekujete li ponudu za bolji posao, napredovanje ili pozitivan razvoj projekta, ishod vaših napora bit će neizvjestan, i neće ovisiti isključivo o vama i vašim sposobnostima.

ZDRAVLJE: Nedostatak energije i česte promjene raspoloženja nisu odraz vaše slabosti već umora i napetosti. Imunitet vam je oslabljen zbog stresa, neurednog načina života i nedostatka vremena za odmor. Osnažite se prehranom zasnovanom na voću i povrću, a božićne delicije konzumirajte u optimalnim količinama.

DAN ZA AKCIJU: Povoljan dan za emotivne odluke, kontakt s osobom koja vam je privlačna ili iskren razgovor s partnerom je četvrtak. Preuzmete li rizik!

SRETNI BROJEVI:

7 , 16 , 25 , 34 , 52

DJEVICA

23.8.- 22.9.

Pokrenite se, iskoristite bonus i tražite uslugu!

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Pokušaji da pitanja srca i ljubavi sagledate objektivno mogli bi vas, a još više vašeg partnera, odvesti na stranputicu. U ovom je trenutku važnije procijeniti volite li se, i je li pored vas osoba s kojom želite dočekati starost. Kada dobijete odgovor na ta pitanja, spontano će se nametnuti i odgovori na dileme koje vas sada muče, kao i moguće strategije riješavanja problema s kojima se suočavate. Ne procijenite li dobro osobu kojoj se pokušavate približiti, a naročito ako ćete olako povjerovati pričama o njenoj prošlosti, propustit ćete mogućnost potencijalno kvalitetnog odnosa.

VAŠ PARTNER: Komplimenti i divljenje jednog Lava neće ostaviti osobiti dojam na vas. Krajem tjedna iznijet će karte na stol!

POSAO I NOVAC: Ako se nalazite pred nekom važnijom poslovnom odlukom, oslonite se na intuiciju. Razum će vam govoriti da je promjena nužna i neophodna, ali ćete i sebi osjećati da se izlažete velikom riziku. Važne poslove obavite do srijede, i unatoč blagdanskom raspoloženju, ne odgađajte odluke ni važne sastanke.

ZDRAVLJE: Dobar je trenutak da donesete odluku koja će poboljšati kvalitetu vašeg privatnog života, a time i zdravlja. Ne želite li dobiti koji kilogram više, neka se na blagdanskoj trpezi nađu lako probavljive namirnice i nutricionistički zdravi obroci.

DAN ZA AKCIJU: Kontaktirajte prijatelje ili osobe koje vam mogu pružiti potrebne informacije koje će vam pomoći u donošenju odluke koja se tiče privatnog života. Za mišljenje pitajte i osobe koje vam nisu bliske.

SRETNI BROJEVI:

7 , 11 , 33 , 44 , 48

VAGA

23.9. - 22.10.

Tjedan kao stvoren za uživanje u životu

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Čak i ako se u ljubavnom životu ne događa ništa posebno, vi se osjećate kao da ste na sedmom nebu. Zadovoljni, u blagdanskom ozračju, sa smiješkom na licu privlačit ćete pažnju novih poznanika, prijatelji će se ugodno osjećati u vašoj blizini i općenito, drugi će vam rado izlaziti u susret. Ako ste slobodni, ljubavne uspjehe može vam otežati uplitanje drugih osoba u život. Privlači li vas osoba o kojoj ne znate dovoljno, ne pokušavajte preko drugih saznati ono što vas zanima. Učinite to direktno i povećat ćete izglede za uspjeh.

VAŠ PARTNER: Strijelac je zabavan, dobro raspoložen, spreman na poneku ludost i ne trpi ograničenja. Uz snažnu tjelesnu privlačnost, s njim ćete potpuno uživati!

POSAO I NOVAC: Dobro raspoloženje, prigodni blagdanski darovi u znak zahvalnosti za suradnju ili domjenak kojeg ćete organizirati za partnere i suradnike doprinijet će ugođaju i učvrstiti spone s osobama s kojima gradite svoju poslovnu budućnost. Sredinom tjedna moguć je razgovor s nadređenom osobom ili predstavnikom pravne ili financijske institucije, koji će staviti na kušnju vaše strpljenje.

ZDRAVLJE: Skloni ste se prepuštati svim fizičkim zadovoljstvima, uživat ćete u hrani, piću, nježnostima s partnerom i svemu što pobuđuje vaša osjetila.

DAN ZA AKCIJU: Dan za susret s osobom koja vas privlači i druženje s bližnjima je sam Badnjak. Isplanirajte unaprijed svaki trenutak, prepustite se ozračju svete noći i osvijestite ljubav u svakoj pori tijela.

SRETNI BROJEVI:

11 , 19 , 33 , 40 , 53

ŠKORPION

23.10. - 21.11.

Sreća zbog uzvraćene ljubavi vidi se na licu

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Vješto ćete uskladiti svoju kreativnost i osjećaje s racionalnim odnosom prema osobi koju volite. Pokazivat ćete razumijevanje i toleranciju, ali ćete se i potruditi da ljubavni život ne padne u zamku monotonije. Ako osvajate osobu koja vam je privlačna, strpljenje će vam se isplatiti. Otvoreni razgovori, spontanost i česti komplimenti uvjerit će drugu stranu da su vaši osjećaji iskreni. Pokažite svoju romantičnu stranu!

VAŠ PARTNER: Ljubavna veza s Jarcem uvjerit će vas da postoje savršeni odnosi. Uživajte u visokom stupnju sklada, dubokim osjećajima...

POSAO I NOVAC: Svijest o tome da ste odgovorni i pošteni u poslu pomaže vam zadržati samopouzdanje u razgovorima s osobom kojoj ste odgovorni za rezultate rada. Budete li svjedočili situaciji u kojoj kolege nekoga okrivljuju za propuste koje dotična osoba nije učinila, otvoreno ćete stati na njenu stranu. Sitne usluge koje ste učinili suradnicima ili poslovnim partnerima s kojima povremeno surađujete vraćaju vam se, jače i odvažnije.

ZDRAVLJE: Emotivno zadovoljstvo vas osnažuje i pozitivno utječe na vaš izgled. Smiješak vam ne silazi s lica, a poseban sjaj u očima otkriva da uživate u svakom trenutku. Imate dobar osjećaj za ono što je potrebno vašem organizmu. Osluhujte ga i zadovoljite njegove potrebe.

DAN ZA AKCIJU: Utorak vam može donijeti nepotrebne rasprave s osobama koje vam nisu previše bliske. Odgodite razgovore koji nisu hitni, kao i potpisivanje važnih dokumenata, planove o putovanju ili kupovinu predmeta veće vrijednosti.

SRETNI BROJEVI:

4 , 29, 50, 51 , 73

STRIJELAC

22.11. - 21.12.

Stvarate prijateljske, ali i suradničke odnose

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Iz dana u dan, polazi vam za rukom sve duže živjeti u skladu sa svojim željama, a svojim pristupom i načinom komunikacije potičete pozitivne reakcije sugovornika. Na osmijeh vam uzvraćaju osmijehom, i u mnogim situacijama pokazuju svoju bolju i ugodniju stranu. Zanimljivi događaji u društvenom životu potpuno će vas zaokupiti. Doživljaji prijatelja ili njihovi problemi navest će vas da im se ozbiljno posvetite i da se aktivnije angažirate u životima onih do kojih vam je stalo. Kada svoju ljubavnu situaciju usporedite s tuđim pričama, dobivate dodatni motiv da se još aktivnije posvetite partneru.

VAŠ PARTNER: Ako ste zaljubljeni u Blizanca, vaši planovi i želja da vodite igru past će u vodu. Prilagodite se i ne pokušavajte dominirati!

POSAO I NOVAC: Pred vama su značajni poslovni dani, naročito ako ste privatnik. Odluke koje donesete mogu značajno utjecati na razvoj vašeg posla. Razmišljate li o promjeni radnog mjesta, prilika koja vam se ukaže ovaj tjedan vrijedna je pažnje, čak i ako o takvoj opciji razgovarate u neformalnom okruženju.

ZDRAVLJE: Usprkos velikoj fizičkoj energiji i optimizmu, povremeno možete imati poteškoće s tlakom, glavoboljama, dišnim putovima ili cirkulacijom. U svim slučajevima najviše će vam pomoći odmor i opuštanje.

DAN ZA AKCIJU: Dobar dan za pregovore je ponedjeljak. Bit ćete uvjerljivi, spretno ćete se služiti argumentima i, služeći se vlastitim primjerima, olakšati nečije dileme.

Putovanje vam donosi financijsku korist.

SRETNI BROJEVI:

14 , 21, 33 , 75 , 99

JARAC

22.12. - 20.1.

Najromantičniji tjedan počet će sa zanosom

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Ljubav, osjećaj pripadnosti i obitelj bit će vam na prvom mjestu. Nećete potiskivati svoje osjećaje i raspoloženja, već ćete iz hrabro iznositi, što će naići na uvažavanje bližnjih. U odnosu s partnerom ćete održavati senzualnu iskru, razgovarati o tabuima te djelovati zaljubljenije nego ikad. Ako je iza vas nedavno ljubavno razočarenje, počinjete osjećati olakšanje, a ideja novog života više vam nije toliko strana. Više povjerenja u druge čini vas kreatorom novih, boljih, stabilnijih odnosa.

VAŠ PARTNER: Vedar i direktan nastup Ovna doživjet ćete kao provokaciju. Njegova radoznalost i neposrednost čini vam se neprimjerena situaciji.

POSAO I NOVAC: Previše razmišljate o sitnicama koje nisu ključne za uspješan razvoj posla, preveliku pažnju poklanjate formalnostima ili odnosima između suradnika. Najbolje ćete se osjećati ako možete raditi u osami i prilagoditi sebi radni ritam. Kreativnost i mašta mogu vam koristiti u radu, stoga ne odbacujte neobične ideje. Ako kroz posao odlučujete o drugima, potražite savjet i drugo mišljenje, jer je to garancija dobre odluke.

ZDRAVLJE: Otpornost vašeg organizma će se povećati, fizički ćete se osjećati bolje, snažnije i poletnije. Možete osjetiti povećanu želju za hranom ili nekim specifičnim okusima, a moguća je i pojava alergijskih reakcija na tvari koje unosite u organizam.

DAN ZA AKCIJU: Nedostatak takta i strpljenja može vam u subotu stvoriti probleme u odnosu s djecom. Budu li inzistirali na nečemu što im ne želite priuštiti, kontrolirajte riječi.

SRETNI BROJEVI:

17 , 21 , 41 , 68 , 71

VODENJAK

21.1. - 18.2.

Poštujte zakonitosti ljubavne privlačnosti

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Pristupite li iskreno voljenoj osobi te joj jasno i detaljno objasnite što želite od nje, od vašeg odnosa i budućnosti, značajno ćete utjecati na pozitivne ishode. Opustite se, prepustite se mašti, zaboravite privremno na brige i teškoće koje opterećuju vašu svakodnevnicu i dajte sve od sebe da ovi blaganski dani proteknu u ugodnom tonu. Svježe zaljubljeni uživat će u očekivanju susreta s osobom koju vole, a zajedničkim trenucima ucijepljivati poseban značaj. Susreti i druženja s dragim ljudima, rođacima i prijateljima bit će osobito upečatljivi, a od nekih ćete dobiti i lijepe, dugo iščekivane vijesti.

VAŠ PARTNER: Škorpion će vas očarati svojim planovima za dvoje, a naročito spretnošću u realiziranju istih. Čak i ako ste gajili neke sumnje, sada znate da zabrinutosti nema mjesta.

POSAO I NOVAC: Ako radite posao kojeg volite i za kojeg ste osposobljeni, kraj poslovne godine proslavit ćete zadovoljni ostvarenim. I ako vaš posao traži odricanja na koja nerado pristajete, povratne informacije koje primate jačaju uvjerenje da ste prava osoba na pravom mjestu. Smiješe vam se dodatni prihodi .

ZDRAVLJE: Zanemarivanje simptoma prehlade ili glavobolje moglo bi rezultirati komplikacijama- povišenom temperaturom i slabosti. Suzbijte receptima narodne medicine.

DAN ZA AKCIJU: Vaš dan D je utorak. Oslobodite što više vremena za druženje s osobom koju volite i koju želite usrećiti. Večera koju oboje volite, masaža, dobar film..., pretvorit će vas u dvoje tinejđera.

SRETNI BROJEVI:

1, 9, 27 , 42 , 90

RIBE

19.2. - 20.3.

Ne možete odoljeti nečijim dražima

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Čak i ako se u vašem ljubavnom životu naizgled ništa ne događa, osjećat ćete se posebno. Izlazite ususret voljenima, prijateljima i susjedima, stalo vam je do toga da potičete pozitivno raspoloženje kod drugih i vodite računa o njihovim osjećajima. Na sam Božić uvjerit ćete se koliko vrijedite, što vam zorno dokazuju izrazi lica i reakcije bližnjih. Samopouzdanje i sreća kojima zračite privlače poput magneta pa bi slobodni mogli upoznati jednu posebnu osobu.

VAŠ PARTNER: Jarac je ozbiljan, strpljiv i ulijeva povjerenje. Njegova energija vam je privlačna, ali imajte na umu da je njegov stil zavođenja tradicionalan i diskretan.

POSAO I NOVAC: Strpljenje u poslu, ali i u odnosu s osobama s kojima obavljate privatne poslove, isplatit će vam se. Bit ćete zadovoljni razvojem događaja i financijskim izgledima. Poslovni planovi za iduću godinu podrazumijevaju ulaganja, a pojačana komunikacija i susreti s drugima pružaju vam mogućnost da se raspitate o državnim poticajima, natječajima za projekte i osobama koje su spremne na udruživanje. Radite li u većoj kompaniji, očekujte bonus-čestitku.

ZDRAVLJE: Skloni ste se prepuštati se zadovoljstvima, uživat ćete u hrani, piću, razgovorima s bližnjima, nježnostima s partnerom i svemu što pobuđuje vaša osjetila. Nadahnjivat će vas blagdanska atmosfera.

DAN ZA AKCIJU: Dan za prvi izlazak s osobom koja vas privlači, susret s osobama koje su vam važne ili posebno značajan razgovor s prijateljem je subota. Bit ćete zanimljiv i poticajan sugovornik!

SRETNI BROJEVI:

14 , 15 , 33 , 40 , 53

Mjesečev hod

Mjesec u Biku

Od ponedjeljka, 21.12. u 1:14 do srijede, 23.12. u 3:31

Zdravlje - tijelo

Tvrdoglavost i samovolja otežavaju liječenje. Pretjerivanje s lošim navikama i nezdravim užicima šteti zdravlju. Psihička stabilnost jača.

Osjećaji - ljubav

Strah od promjena u emotivnom životu. Potreba za stabilnošću navodi na kompromise koji donose nezadovoljstvo. Jačaju ljubomora i posesivnost!

Posao - karijera

Uspješni javni nastupi, prezentacije i dogovori oko velikih i dugoročnih poslova. Ležerna komunikacija i opuštenost poboljšavaju poslovne odnose.

Mjesec u Blizancima

Od srijede, 23.12. u 3:32 do petka, 25.12. u 6:27

Zdravlje - tijelo

Razumno sputavanje loših navika i umjereno uživanje u zadovoljstvima donosi zdravstvenu stabilnost. Mogući problemi s dišnim organima i alergijama.

Osjećaji - ljubav

Lijepe riječi i slatka obećanja bude osjećaje i stvaraju prilike za nove ljubavi. Strast se izražava kroz nadmetanje u stavovima ili bezazlene provokacije.

Posao - karijera

Spretnost, snalažljivost i brzina donose veliku prednost u poslu. Suradnja s osobama s kojima smo povezani prijateljskim sponama može biti jako uspješna.

Mjesec u Raku

Od petka, 25.12. u 6:28 do nedjelje, 27.12. u 11:31

Zdravlje - tijelo

Naglašavanje zdravstvenih problema zbog želje za manipulacijom drugima, traženje pažnje na negativan način. Problemi s probavom zbog stresa i napetosti.

Osjećaji - ljubav

Pripremite se na promjene i nove okolnosti oko proslave Božića. Budite spremni napraviti kompromis, ako ćete time sačuvati obitelj na okupu i poboljšati raspoloženje.

Posao - karijera

Sklonost manipulaciji u međuljudskim odnosima. Želja da se ostvari cilj po svaku cijenu nije u skladu sa stvarnim sposobnostima. Jaka intuicija pomaže u financijskim odlukama.

Tjedni impulsi

Tjedan u kojem se slavi Božić i njegova simbolika obitelji, duha zajedništva i međusobnog ispomaganja započet će bez jakih emocija, s ozbiljnim i odgovornim pristupom problemima. Pretjerana analitičnost, nedostatak smisla za humor i ozbiljnost otežat će tijek poslovnih zbivanja ali će praktičnost, odgovornost i ustrajnost pomoći u donošenju ispravnih odluka. Sve neizrečeno zbog opreza neće se moći prikivati u srijedu i četvrtak kada će osjećaji nadvladati razum, pa će neke ljubavne izjave i nježne geste doći s malim zakašnjenjem. Nespremnost za razmjenu osjećaja i suzdržanost u bliskim odnosima najlakše će se prevladati iskrenim pristupom i jasnom sviješću o vlastitim osjećajima. Mogući su problemi u odnosu s autoritetima..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:14