SVI ZADOVOLJNI

Bez svađa i natezanja: Razvodom od bankara Sarajka ušla u 500 najbogatijih u Britaniji!

Bankar mirna srca podijelio 300 milijuna funti s bivšom ženom, Sarajkom Sanelom Dianom Ćatić

Da razvod, osobito ako je riječ o parovima koji dijele velike iznose, ne mora uvijek biti bojno polje, pokazuje ovih dana razdvajanje poznatog britanskog bankara Rogera Jenkinsa (56) i njegove dosadašnje supruge, bosanske izbjeglice u Britaniji Sanele Diane Ćatić (37).

Imetak od 300 milijuna funti podijelili su popola i čini se da su oboje zadovoljni postignutim dogovorom. Par se razišao prije tri godine, sad su se i službeno razveli, mirno, bez svađa i natezanja oko imovine, pa u njihovu slučaju nije bilo puno posla za preplaćene odvjetnike. Kako joj je razvodom pripalao 150 milijuna funti, Diana je sada, kao i njezin nekadašnji suprug, među 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji. Par koji je svoj razvod opisao kao “nekonvencionalan” kaže da su ostali “najbolji prijatelji” i da su prošli “najsretniji razvod braka u povijesti”. Diana ovih dana britanskim novinarima izjavljuje da je presretna zbog Jenkinsove nove ljubavi - on, naime, uživa s australskim supermodelom Elle Macpherson.

Dogovor

Jenkins je, navodno, prijateljima rekao: “Volim Dianu i cijenim je kako majku, poslovnu ženu i osobu koja je bila sjajna supruga. Nastavili smo dalje i jako smo sretni s time kako se odvijaju naši životi. Diana će zauvijek biti vrlo sretan dio mog života.” Prijatelji kažu da se par nikada nije svađao oko imetka, koji je Jenkins stekao radeći za Barclays.

Bili su u braku deset godina i imaju dvoje djece te brojne luksuzne nekretnine po svijetu. Njihova vila na brdašcu koje gleda na plažu Malibu ostala je u zajedničkom vlasništvu, u glavnoj kući živi Diana s djecom, a na velikom imanju je i kuća koju koristi Jenkins.

Sanela Diana Ćatić

Ljubav iz teretane

Roger Jenkins prije braka s Dianom bio je oženjen s Catherine McDowell, a Dianu je upoznao u teretani. U to je doba studirala ekonomiju i uzdržavala se radeći svakojake sitne poslove. U međuvremenu je postala uspješna poslovna žena, koja u medijima voli spominjati svoja prijateljstva s globalno poznatima poput Micka Jaggera, Eltona Johna, Georgea Clooneyja, Kid Rocka, Brada Pitta, Guya Ritchieja. ( K. D.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:13