MANEKENSKA SENZACIJA

FOTO: IMA 61 GODINU, SAD JE OTKRILA TAJNU LJEPOTE Dvostruka baka kaže kako je tajna njezina mladolika izgleda u dvije stvari, a niti jedna nije skupa

 Screenshot

Priroda je moja jedina i najveća muza, moja inspiracija. Svaki dan doživljavam kao novi blagoslov i uživam u životu. Dvaput sam se udala i rastala, ali sretna sam, a kad si zadovoljan sobom, iz tebe zrači seksepil. To je tajna mog mladolikog izgleda, kaže 61-godišnja Yazemeenah Rossi.

Iako je već dvostruka baka, na vitkoj liniji i njegovanu licu zavide joj i mlađe djevojke, a dizajneri i fotografi otimaju se za nju.

Rođena Francuskinja apsolutna je zvijezda Instagrama, a iako modna industrija diktira stroga pravila, Yazemeenah ne pristaje ni na kakve kompromise.

Odbija bojiti kosu, a bora se nimalo ne srami.

'Odrasla sam na Korzici s bakom i djedom jer su financijski bolje stajali od roditelja i mogli su se bolje brinuti za mene. U kući nismo imali ni struje ni vode, prali smo se u rijeci, jeli voće i povrće koje smo sadili u vrtu... Bila je to prava idila', izjavila je svojedobno Rossi.

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

S 11 godina dobila je prvi fotoaparat i zaljubila se u fotografiranje. Iako nije imala novca za film, 'škljocala' je gdje god je stigla i uživala promatrajući svijet kroz objektiv.

S prvim djetetom ostala je trudna kao 16-godišnjakinja. Već je bila u drugom tromjesečju, ali roditelji nisu ništa znali jer im se Yazemeenah, kaže, bojala reći istinu. Strahovala je da će je otac natjerati da ode na pobačaj. Za bebina oca udala se prije nego što je rodila i s njim se preselila u Pariz. Do 20. rođendana imala je dvoje djece, ali bračni život nije bio nimalo bajkovit.

'Osjećala sam se kao da sam u zatvoru. Nisam bila sretna. Živjela sam bez ljubavi. Rastala sam se s 28', rekla je Rossi.

Poslije razvoda godinama je radila kao model za kuću Yves Saint Laurent, ali nije nosila revije - bila je model prema kojemu su krojili i popravljali odjeću.

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

'Glumila sam im živu lutku. Po cijele dane sam stajala u studiju u štiklama, a drugi su me mjerili. Nisam uživala u tome, ali bila sam zahvalna jer sam s kakvom-takvom plaćom mogla prehraniti djecu i platiti im školovanje', prisjetila se Francuskinja.

Njezina prava manekenska karijera počela je tek u 45-oj, nakon što se preselila u SAD.

Yazemeenah svaki dan vježba jogu, zdravo se hrani - obožava ribu, voće i povrće, a jedino što stavlja na lice jest domaće maslinovo ulje.

Nikad nije korigirala ništa na svome tijelu, ali nije ni protivnica estetske kirurgije.

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

'Na sebi samo samo uklonila kapilare na licu. Voljela bih da mi je vrat malo ljepši, ali sve u svemu, ne žalim se. Godine nosim dostojanstveno', zaključila je 61-godišnja manekenka.

Trenutačno je, kaže, sretno slobodna. Od drugog supruga, alžirskog restauratora, razišla se 2007.

Ide na spojeve i često je zavode mlađi muškarci, što njoj nimalo ne smeta.

'Seks je odlična stvar. Od njega duh ostaje mlad, ali smetaju mi dvostruka mjerila - ako je stariji gospodin nezasitan u krevetu, onda je frajer, ali gospođa u godinama je odmah žderačica muškaraca', žali se Rossi, koja trenutačno živi u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:14