ISTI STIL

FOTO: ECIJA IVUŠIĆ GOTOVO DA NE SKIDA OVAJ KAPUT, A SADA GA JE KUPILA I PREDSJEDNICA! Evo koliko košta 'it' komad omiljenih hrvatskih dizajnera

 Instagram

Čini se kako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pronašla svoje dizajnerske miljenike u dvojcu ELFS. Naime, iako su je na početku njezinog mandata mnogi kritizirali zbog odabira pomalo dosadnih kreacija koje nisu laskale ni njezinim godinama niti figuri, predsjednica je očito prihvatila kritiku i primila se posla.

Već krajem 2015., u jeku finalne runde pregovora o izboru novog mandatara, zasjala je u ELFS crnoj haljini s apliciranim ružama što je odmah naišlo na odobravanje javnosti. Stilisti su se pobrinuli da predsjednica izgleda vrhunski, što su odmah komentirali i brojni na društvenim mrežama.

Zagreb, 231215.
Ured predsjednice Republike Hrvatske.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovic zavrsila je peti krug konzultacija s celnicima parlamentarnih stranaka i izabranim saborskim zastupnicima te je mandat za sastavljanje Vlade povjerila Tihomiru Oreskovicu, kandidatu MOST-a i Domoljubne koalicije.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic i Tihomir Oreskovic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

U rujnu ove godine ponovno je odjenula ELFS. Na općoj skupštini UN-a u New Yorku pojavila se u haljini boje leda od fine čipke s cvjetnim uzorkom i satenskom kragnom.

Danas se pak modni dvojac ELFS na svom Facebook profilu pohvalio fotografijom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na crvenom tepihu ispred HNK u njihovom bež kaputu. Predsjednica je u HNK u ponedjeljak navečer došla na svečanu izvedbu baleta 'Orašar' kojom je obilježena deseta obljetnica izlaženja magazina Gloria Glam u izdanju Hanza Medije.

- Ponosni smo da predsjednica voli i nosi naš dizajn, kao i rad domaćih kreatora općenito - napisali su uz fotografiju koja je prikupila mnoštvo pozitivnih komentara.

Njihovu fotografiju zapazila je i voditeljica Ecija Ivušić, koja je igrom slučaja kupila isti kaput, pa je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe i predsjednice u istom izdanju: - A ovaj put smo i obje plave. And once again... - napisala je referirajući se na ELFS-ovu haljinu boje leda koju je i sama nosila.

Ivušenko has left the building #winter#is#here#loveelfs#coat @loveelfs

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Call us Kate #moss & Pippa tonight @ballroomcroatia

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Eciji i predsjednici očito se sviđaju isti komadi, a ako se sviđaju i vama, za kaput ćete primjerice morati izdvojiti 5800 kuna.

Cijene ostalih ELFS-ovih kaputa i haljina možete provjeriti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:53