MTV VIDEO MUSIC AWARDS

FOTO: KOMBINEZONI, LATEKS, ČIPKA I BUJNI DEKOLTEI NA DODJELI NAGRADA MTV-ja Heidi Klum nikad nije bila hrabrija, Nicki Minaj korak do modne katastrofe

 
 Danny Moloshok / Reuters

Dodjela glazbenih nagrada MTV Video Music Awards održana je u nedjelju u Los Angelesu i, naravno, nije prošla bez neobičnih kreacija i upadljivih dekoltea na crvenom tepihu. To je jedna od najvažnijih večeri u godišnjim kalendarima poznatih koja spaja glazbene, filmske, televizijske i reality zvijezde.

Heidi Klum, Demi Lovato i Paris Jackson privukle su pažnju u posve prozirnim toaletama. Manekenka Heidi Klum (44) istaknula je poprsje u svjetlucavoj haljini Dundas Resort koja je imala prorez skroz ispod grudi. Demi Lovato pokazala je puno više. Crna čipkasta majica s uzorcima koji nisu puno pokrivali kombinirala je sa širokim hlačama i štiklama sličnog uzorka. Paris Jackson je odabrala Christiana Diora, a na crvenom je tepihu pozirala bosa.

Voditeljica dodjele, Katy Perry (32) ostavljala je dojam elegancije u bijeloj haljini Stephanie Rolland s asimetričnim izrezom koji je u prvi plan bacio njezin bujni dekolte. Jedan od najupadljivijih outfita odabrala je Nicki Minaj (34) koja se utegnula u ružičasti lateks kombinezon, no modni kritičari nisu bili oduševljeni.

Ni Farrah Abraham ih nije oduševila. Na crveni je tepih stigla u preuskim bijelim hlačama na koje je obukla zlatne visoke čizme.

U galeriji pogledajte sve modne kombinacije s MTV-jevog crvenog tepiha.

Što se tiče glazbenog dijela, najvažnije nagrade osvojili su britanski kantautor Ed Sheeran u kategoriji umjetnika godine i američki reper Kendrick Lamar, čiji je hit 'Humble' osvojio nagradu za video godine i najbolju hip-hop izvedbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:42