FESTIVALSKI TRENDOVI

FOTO: ‘MANJE JE VIŠE’ VLADA NAJVEĆIM GLAZBENIM FESTIVALOM Pogledajte kako su se ljepotice sredile za Coachellu, među njima je i naša pjevačica Remi

 Carlo Allegri / REUTERS

Jedan od najpoznatijih i najvećih glazbenih festivala na svijetu, Coachella, koji je počeo 14. travnja u pustinji Kolorado u Kaliforniji, privukao je kao i svake godine more ljudi koji trenutno, za razliku od nas, uživaju u suncu i toplom vremenu. No, lijepa je to najava za niz festivala koji nas očekuju u Hrvatskoj, a već se sad naziru modni trendovi za ovo ljeto.

Premda je fokus na glazbi, Coachella je mjesto na kojem se posjetitelji osjećaju dovoljno opušteno za sve modne izričaje koji im padnu na pamet.

Ipak, u šumi veselih, ljetnih i proljetnih kombinacija mogu se pronaći trendovi koji će se nesumnjivo naći ovo ljeto i na hrvatskim festivalskim livadama.

Neizbježne odrezane vruće traper hlačice doslovce se mogu naći na svakom koraku, a kao i prethodnih godina neizbježne su resice, puno šljokica, privremene tetovaže i kojekakvi ukrasi za glavu. Haljinica je sve manje, a sve je više vrućih hlačica i ultra kratkih kombinezona, a hit su ove godine i šarene perike.

U gomilu se ove godine uklopila i Mirela Priselac Remi kojoj je ovo prvi posjet Americi i, kako je rekla, jedva je pronašla period u kojem može pobjeći od obaveza na tri tjedna. S obožavateljima je već podijelila prve dojmove na društvenim mrežama. Ni Mirela nije odoljela cvijetu u kosi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:09