DIZAJNERSKA PARADA

FOTO: POGLEDAJTE NAJLJEPŠE KREACIJE S CRVENOG TEPIHA Kidman plijenila pažnju u pripijenoj smaragdno zelenoj haljini, Portman sakrila trbuh

 Mario Anzuoni / Reuters

Holivudske zvijezde pozirale su u dizajnerskim kreacijama u nedjelju poslijepodne na crvenom tepihu uoči dodjele nagrada Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (SAG). Mnogi su glumci pozornicu iskoristili za izražavanje nezadovoljstva odlukom Donalda Trumpa da državljanima nekolicine muslimanskih zemalja zabrani ulazak u SAD, no na crvenom su se tepihu uglavnom gledale krpice.

Glumica Gwendoline Christie iz ‘Igre prijestolja’ stigla je u crnom kombinezonu britanske dizajnerice Vivienne Westwood što je za američke medije komentirala: ‘Vivienne ima mentalni sklop aktivistice, a to u ovom trenutku jako cijenim.’

Kreaciju iste dizajnerice odabrala je i Viola Davis. ‘Htjeli smo boje koje zrače optimizmom i nadom s jednostavnim i jasnim krojem’, rekla je stilistica glumice, Elizabeth Stewart. Westwood je predstavila i Rashida Jones u crvenoj haljini s printom.

Kerry Washington je u znak solidarnosti na haljinu Roberta Cavallija zakačila zihericu, a glumac iz ‘Teorije velikog praska’ Simon Helburg i žena Jocelyn Town prilično su jasno dali do znanja svoje mišljenje s parolama ‘Pustite ih unutra’ i ‘Izbjeglice, dobrodošli’.

Evan Rachel Wood ostala je vjerna Josephu Altuzarru u baršunastom odijelu, dok se Naomie Harris odlučila za Lanvinovu dizajnericu Bouchru Jarrar. Hollywood Reporter piše da je ovo prvi put da je kreacija francuske dizajnerice završila na holivudskom crvenom tepihu.

Slavna Nicole Kidman oduševila je u smaragdno zelenoj Gucci haljini, a Michelle Williams je plijenila pažnju u prugastoj sjajnoj haljini Louisa Vuittona. Naravno, svima je za oko zapela Sofia Vergara koja ovaj put nije pokazala duboki dekolte, već se odlučila za eleganciju iz tvornice Zuhair Murad.

Nagrađena Emma Stone prošetala je u čipkastoj haljini Alexandera McQueena, a jednako romantičnu varijantu dizajnera Valentina odabrala je Claire Foy.

Jedna od dominantnih boja na crvenom tepihu bila je bijela, a najbolji odabir u tom segmentu pripao je Natalie Portman i Kirsten Dunst u haljinama Diora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:54