TISUĆE I TISUĆE LIKEOVA

FOTO: 'ŠTO SE DOGAĐA, ZAŠTO MI MOBITEL STALNO ZVONI!?' Jedna slučajna fotografija okrenula je studentici biokemije cijeli život naglavačke

 
 Anok Yai/thesunk / INSTAGRAM

Anok Yai (19), studentica druge godine Sveučilišta Plymouth State, postat će manekenka nakon što su njezine fotografije postale viralna senzacija, piše The Independent.

Yai je naime fotografirana tijekom slavlja koje je u Washington D.C.-u priredilo Sveučilište Howard.

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

A post shared by TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) on

Kada je fotograf objavio fotografije na svojem Instagram profilu, Yai je postala viralna senzacija.

Fotografiju su komentirali mnogi, a zbog nje su je kontaktirale i mnoge modne agencije kako bi s Yai potpisale ugovor.

"Vidio sam je na kraju Yardfesta", napisao je fotograf. "Prelijepa @anokyai."

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

A post shared by TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) on

Fotograf koji na Instagramu objavljuje fotografije pod korisničkim imenom thesunk rekao je da je tražio studente koji su najbolje odjeveni. Yai je pomislila da bi mogla na račun fotografije dobiti još sljedbenika na Instagramu pa je pristala pozirati za fotografiju.

Reakcije koje su uslijedile Yai nikako nije mogla očekivati.

Dvije fotografije studentice do sada su prikupile više od 12 i pol tisuća likeova na profilu fotografa te dodanih 30 tisuća na Yainom profilu.

"Shvatila sam da se nešto događa kada mi je mobitel počeo učestalo vibrirati", rekla je Yai za Boston Globe. "Isprva sam mislila da se netko našalio na moj račun ili nešto slično."

Yai je dodala da joj nije jasno zašto se zbog njezinih fotografija dignula tolika frka. Za nju je to bila sasvim "prosječna" fotografija.

"Sve sam pitala što je toliko posebno jer meni nije bilo jasno. Da budem iskrena, ljudi se toliko naviknu na sebe da vjerojatno ne vide koliko su lijepi jer se gledaju svaki dan", rekla je Yai.

Hi Howard #howardhomecoming

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

Kako je broj komentara ispod fotografije rastao tako su mnogi sugerirali da bi trebala potpisati ugovor s nekom manekenskom agencijom. Do kraja dana je primila pozive od njih tri.

Yai kaže da je uvijek bila zainteresirana za modu i umjetnost, ali da nije mislila da bi mogla biti manekenka. "Htjela bi se uz studij biokemije baviti manekenstvom. O tome sam uvijek sanjala, ali nisam bila sigurna da ću doći u priliku time se baviti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:57