LJEPOTICA I ZVIJER

Ivan Herceg u novoj ljubavnoj priči s atraktivnom zagrebačkom manekenkom

 Šime Eškinja

U ovom predblagdanskom raspoloženju, BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja odlučila je buduće mladence zaintrigirati malo drugačijom bajkovitom pričom inspiriranom romantičnom bajkom iz Walter Disney produkcije - Ljepotica i zvijer.

Kako BallRoom zna da je ljubav ključ svega, ovu je bajku odlučio pretočiti u hrvatsku verziju, a tko bi bolje utjelovio lik Zvijeri, nego li markantni glumac Ivan Herceg.

Tako je nekadašnje BallRoom mladenke, Antoniju Mišuru, Milicu Mihajlović i Eciju Ivušić, u ovoj zimskoj kampanji zamijenio spomenuti mladoženja utjelovljen u liku Zvijeri, a njegovu Ljepoticu odigrala je prekrasna mlada manekenka Paula Puškaš.

Šime Eškinja

Ovi nesvakidašnji 'mladenci' snimanje su odradili u The BallRoom showroomu koji je neodoljivo podsjećao na dvorac zvijeri, a prekrasne dekoracije svadbenih torti izradila je Monika Kos.

Pod dirigentskom palicom vlasnice i organizatorice vjenčanja Vedrane Marić te pred objektivom dokazanog modnog fotografa s pariškom adresom Šime Eškinje, Ivan i Paula zračili su posebnom energijom. Za styling markantnog mladoženje, koji je dominirao u elegantnim odijelima, zaslužan je renomirani modni dvojac Elfs. Ljepotica je također zasjala u haljinama spomenutog dvojca, ali i u vjenčanicama iz opusa BallRoom showrooma. A da bi što vjernije dočarali likove ove bajke make up-om i frizurom, pobrinuli su se frizeri i make-up artisti iz Salona ljepote Marina.

Šime Eškinja

Na snimanju je vladala opuštena atmosfera, a cijeli tim se složio da izbor mladenaca ne može biti bolji, s obzirom na Ivanovu jaku, gotovo zvijersku energiju u kombinaciji s Paulinom plahosti te besprijekornom ljepotom.

Ima li za Ivana Hercega, glumca kojeg često prozivaju najpoželjnijim neženjom, u ovoj uspješno odrađenoj kampanji neke simbolike, ostaje za vidjeti u budućnosti.

BallRoom Croatia nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja.

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Šime Eškinja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:00