LUDE KREACIJE

JENNIFER LOPEZ I RIHANNA SU PREVIŠE POKAZALE, ALI ONE SU 'BEBE' ZA LADY GAGU Nitko ne zna kako se zove to što je obukla, ali svi su gledali u nju

 Mario Anzuoni / REUTERS

Gotovo cijela večer dodjele Grammyja u nedjelju navečer u Los Angelesu vrtjela se oko Adele i Beyonce, no crveni tepih pripao je - kome drugom nego Lady Gagi.

Pjevačica je stigla s vrlo malo odjeće na sebi. Odjenula je bolero top s toliko visokim izrezom da se činilo kao da je prekrila samo ramena i grudi, kratke hlačice ukrašene lancima i čizme s platformama iznad koljena. Pozirala je s članovima Metallice s kojima je i nastupala.

Strani su mediji nahvalili i Adelin odabir haljine za crveni tepih. Dugačka haljina zelene boje, nijanse između smaragdne i maslinaste, s potpisom Givenchyja odlično je pristajala njezinoj liniji premda su je zlobnici na Twitteru uspoređivali s Fionom iz crtića ‘Sherk’.

Beyonce se nije ni pojavila na crvenom tepihu na razočarenje fotoreportera, no zato je Katy Perry pokazala novu frizuru i nešto drugačiji stajling u kreaciji Toma Forda.

Pogledajte u galeriji sve kreacije s crvenog tepiha:

Faith Hill je plijenila pažnju u elegantnoj crvenoj haljini dugih rukava, kao i Carrie Underwood, a Demi Lovato je odabrala odvažnu zlatnu haljinu Juliena Macdonalda koaj je više otkrivala nego skrivala.

Koliko se promijenila pokazala je kćer Michaela Jacksona, Paris, koja je prošetala crvenim tepihom u kombinezonu s potpisom Balmain, a Jacqueline Bierk je odabrala prigodnu haljinu ispunjenu CD-ima.

Poruku ‘Make America Great Again’ na haljini nosila je Joy Villa, a glazbenica Girl Crush pojavila se u haljini od šarenih balona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:14