BARBARA FILIPOVIĆ

NA FILIPINIMA ODRŽANO PREDNATJECANJE IZBORA ZA MISS UNIVERSE Pogledajte hrvatsku predstavnicu koja se bori za plasman među najljepših 12 na svijetu

 PR

Iza hrvatske misice Barbare Filipović sada je prednatjecanje najprestižnijeg izbora ljepote na svijetu, onog za Miss Universe koji se održava na Filipinima.

Lijepa je Hrvatica pozornicom Mall of Asia u Manili samouvjereno koračala u ružičastom kupaćem kostimu dok je pozornost publike i gledatelja prijenosa uživo plijenila elegantnom, pripijenom bijelom haljinom hrvatske dizajnerice Vesne Pretković koja je isticala sve njezine atribute.

86 ljepotica odradilo je tako preliminarno natjecanje i razgovor s članovima žirija te se predstavilo i u nacionalnim kostimima. Finale ove godine prvi put ima izmjene u sustavu natjecanja.

Tako će se umjesto Top 15 prvi put u finalu 29. siječnja, na temelju preliminarnog natjecanja, proglasiti najljepših 12 polufinalistica koje će se natjecati u kupaćim kostimima. Potom će se proglasiti Top 9 koje nastavljaju natjecanje u večernjim haljinama da bi samo najboljih 6 imalo priliku odgovarati na pitanja žirija. Najuspješnije tri djevojke biti će proglašene kao Top 3 finalistice izbora Miss Universe 2016.

Našoj Barbari držimo palčeve za što bolji plasman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:22