IVANKINA INAUGURACIJSKA KOLEKCIJA

NAJMLAĐI TRUMPOVI NOSILI SU OVIH DANA 12.000 KUNA VRIJEDNE HALJINICE I SAKOE Ivanka je sudjelovala i u dizajnu, a sad i vi možete kupiti tu kolekciju

Ivanka Trump s kćerkom Arabellom Rose Kushner
 Kevin Lamarque / REUTERS

Inauguracija novog američkog predsjednika Donalda Trumpa ne prestaje biti tema rasprava, no osim same ceremonije puno su se komentirali modni odabiri. Ivanka Trump je za svoje troje djece naručila posebno krojene komade vrijedne oko 12.000 kuna.

35-godišnja bivša manekenka danas je jedna od najbližih očevih suradnica i voli stvari imati pod kontrolom. Stoga ne iznenađuje da je pomogla i dizajnirati odjeću, piše Daily Mail.

Svečana odijela i haljine dizajnirala je Kate Bowen, vlasnica i osnivačica poznate američke dizajnerske kuće Petit Peony, a u New York je iz Massachusettsa letjela tri puta na probe s Ivankinom djecom prije velikog dana.

Arabella (5), Joseph (3) i Theodore (10 mjeseci) nosili su svečanu odjeću u dva navrata, 19. I 21. siječnja.

Među predmetima koji se sad prodaju preko interneta kao dio ‘inauguracijske kolekcije’ nalaze se dva kaputa, svaki po 1800 kuna (250 dolara) koje je nosila Arabella i baršunasti prsluk od 680 kuna (98 dolara) koji su nosili dječaci.

Petit Peony

U razgovoru za Daily Mail u ponedjeljak dizajnerica Bowen je otkrila kako ju je Ivanka nazvala mjesec dana prije inauguracije kako bi sve stigli organizirati.

‘Ivanka me nazvala nekoliko dana nakon Božića i pitala me bi li dizajnirala odjeću za njezinu djecu. Poslala mi je izbor boja i rekla da želi klasičan izgled’, rekla je Bowen koja živi u Duxburyju, u Massachusettsu, s mužem i troje djece.

U.S. President-elect Donald Trump's daughter Ivanka Trump, her husband Jared Kushner and their family arrive ahead of the inauguration with her father aboard a U.S. Air Force jet at Joint Base Andrews, Maryland, U.S. January 19, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst
Jonathan Ernst / REUTERS
Ivanka Trump nosi sina Josepha po dolasku u Washington, sa suprugom Jaredom Kushnerom i obitelji

Ivanka Trump holds her son Joseph after arriving with her father, President-elect Donald Trump, at Joint Base Andrews outside Washington, U.S. January 19, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst
Jonathan Ernst / REUTERS
Ivanka Trump nosi sina Josepha po dolasku u Washington

Ona je Petit Peony pokrenula prije dvije godine, a prve je skice Ivanki poslala već sljedeći dan nakon prvog poziva. Nakon nekoliko sugestija s mamine strane i nekoliko izmjena, otputovala je u New York na probu. I tako još dvaput… Za jednog posjeta starija djeca su joj pokušavala otpjevati serenadu uz pratnju klavira, ispričala je: ‘Bili su šarmantni i dražesni domaćini. Arabella i Joseph su htjeli svirati klavir za mene. Theodore, koji još nema ni godinu dana, također se ponašao besprijekorno tijekom proba. Bilo mi je zabavno držati ga. Imam djecu slične dobi pa mi je bilo ugodno s Ivankinom djecom.’

Arabella je nosila dvije kreacije dizajnerice što je uključivalo dva kaputića od 1800 kuna, satensku bluzu od 700 kuna (105 dolara) i dvije haljinice od 1300 kuna (185 dolara). Ivanka je ukupno potrošila oko 12.000 kuna, a dizajnerica kaže da je s njima bilo lako surađivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:30