NOVI MODNI KRIK

NAKON PODERANIH TRAPERICA STIŽU I ONE SA ZATVARAČEM NA STRAŽNJICI Poznati modni brendovi predstavili hlače za kojima će se svi na ulici okretati

 Vetements / INSTAGRAM

Danas kao da nije dovoljno da traperice budu 'samo' traperice. Pojedini brendovi i dizajneri uporno pokušavaju ovaj klasik mode oduzimanjem ili dodavanjem elemenata pretvoriti u nešto moderno i svježe.

Neki od posljednjih pokušaja uključuju Topshopove traperice s plastičnim prozirnim zakrpama na koljenima i Re/Doneove traperice visokog struka s rupom na stražnjici koje je voli i nosi Kendall Jenner.

Kako piše The Independent, ovim dvama pokušajima osvježavanja traperica pridružio se i francuski modni brand te dizajnerski kolektiv Vetements (na francuskom riječ znači 'odjeća') koji je u suradnji s proizvođačem hlača Levi'som predstavio traperice s funkcionalnim patentnim zatvaračem na stražnjici.

#VETEMENTSxLEVIS @mytheresa.com @kevingiacco

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Hlače koje je Vetements predstavio putem Instagrama moći će se kupiti u online trgovini MyTheresa.com.

Zanimljivo je da se u online trgovini mogućnost otvaranja zatvarača s ciljem pokazivanja stražnjice ne spominje, no modni je kolektiv putem Instagrama poslao nedvosmislenu poruku da taj zatvarač nije samo ukras.

U skladu s ostatkom ponude branda Vetements, niti ove hlače neće biti pristupačne cijene te ćete ih, ako ih stvarno želite imati, morati platiti 1.295 funti (11.329 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:19