PROLJEĆE S NOVIM IZGLEDOM

POMLADITE SE NOVOM FRIZUROM UZ JUTARNJI! Darujemo pet čitateljica starijih od 40 godina, samo trebate objasniti zašto baš vi trebate makeover

Da bi izgledale mlađe, žene često posežu za botoksom, skupim kremicama, plastičnim operacijama... Međutim, efekt nije baš uvijek onakav kakvom smo se nadali, ali dobra je vijest da nekoliko godina mlađe i svježije možete izgledati uz dobru frizuru. Pametno odabrana frizura pomoći će smekšati crte lica i samim time izgledat ćete nekoliko godina mlađe.

Jutarnji list poziva sve čitateljice starije od 40 godina da se prijave na proljetni makeover za promjenu izgleda, a pet odabranih dobit će novu frizuru, profesionalnu šminku te manikuru.

Nakon konzultacija sa stručnim timom iz frizerskog salona Urban, koji vodi jedan je od najutjecajnijih frizera regije Krešimir Bezjak, nagrađene čitateljice novo će proljeće dočekati s potpuno novim izgledom. Inače, Bezjak je karijeru započeo u Londonu gdje je radio uz najprestižnija imena struke kao što su Vidal Sassoon i Tony&Guy, a danas je vlasnik Urban frizerskog salona i Urban akademije.

Svaka odabrana čitateljica na dar će dobiti savjetovanje, šišanje, bojanje kose ili pramenove prema dogovoru sa stručnim timom pa već ovo proljeće zajedno s Jutarnjim listom okrenite novo životno poglavlje promjenom frizure i boje kose.

Prijavite se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pošaljite svoje podatke, kontakt, fotografiju do struka i objasnite zašto biste baš vi trebali osvojiti makeover. Fotografije možete slati od 21. do 28. ožujka, a imena nagrađenih čitateljica objavit ćemo u tiskanom i online izdanju Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:58