NOVA MODNA PRIČA

Sopek, Batinić i Nižetić prvi su isprobali novu kolekciju ELFS tenisica

 Danijel Galić

Početak rujna tradicionalno je obilježen priprema za novu modnu priču, koju će svatko od nas ispričati kroz nadolazeću sezonu. Sudeći po najavama, svi će pogledi biti zaustavljeni na nogama i leđima, za što su se pobrinuli vodeći svjetski brendovi, pripremivši nikada raznovrsniju ponudu tenisica i ruksaka.

Srećom, za domaće fashionist(ic)e nema straha – najbolji lifestyle i Back to School mix dostupan je u ShoeBeDo dućanima, koji su uz Adidas, Vans, Pepe Jeans, Skechers, Reebok (…) na svoje police ekskluzivno i jedini u Hrvatskoj uvrstili i jedan od naomiljenijih domaćih brendova – ELFS. Njihova nova kolekcija tenisica namijenjena mladima i svima onima koji se tako osjećaju, odiše pravom fashion sportskom elegancijom. Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju.

Spoj ova dva hrvatska brenda ne čudi s obzirom da su upravo ShoeBeDo dućani sinonim za sve one koji žele biti drugačiji, a opet svoji, što je ujedno i nit vodilja omiljenog dvojca ELFS.

Dokaz tome su i zaštitna lica koja su odabrali za novu kampanju – Renata Sopek, Marijana Batinić i Luka Nižetić, koji sportsku eleganciju predstavljaju na najbolji mogući način.

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:08