SENZACIONALNA HALJINA

VIDEO, FOTO: OVO JE FERRARI MEĐU VJENČANICAMA Tvrdoglava mladenka imala je svoju zamisao, izrada je trajala godinu dana, a rezultat je remek-djelo

 Instagram

Na svu sreću, Libanonka Dana Wolley Zayat, dovoljno je rano odredila datum vjenčanja jer, kad je krenula u potragu za vjenčanicom, ničime nije bila oduševljena.

‘Pregledala sam jednostavne dizajnerske haljine u Esposa grupi. Sve su prekrasne, ali osjećala sam da moram napraviti nešto samo za sebe i ne tako jednostavno! Ili će biti senzacionalno ili neće biti nikako’, napisala je na Instagramu.

Dizajneri Esposa grupe vidjeli su njezinu objavu i odlučili pomoći. Na vjenčanici je radio čitav tim ljudi, cjelokupna izrada i provedba ideje u djelo trajala je čak godinu dana, a od toga su samo puna dva mjeseca, i to danonoćnog rada, utrošili na šivanje dragog i poludragog kamenja na haljinu.

#DoonieAndSamer

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Can't believe how fast time flies.. 29-7-2016 best day of my life #DoonieAndSamer #DoonieXEsposa

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Zayat je zamislila vjenčanicu boje šampanjca, s izrezom na prsima u obliku srca i otvorenih ramena i rezultat je doista senzacionalan.

Nazivaju je remek djelom među vjenčanicama što ni ne čudi obzirom da blješti tisuaćama zlatnih i srebrnih Swarovski kristala različitih boja i oblika, piše Self.

Dana se udala u Bejrutu 29. srpnja ove godine, a cijenu haljine ni ona ni tvrtka nisu otkrili, no pretpostavljamo da je stajala pravo bogatstvo.

Trying to chill a few minutes before my entrance Glowing in @esposagroup #DoonieAndSamer #DoonieXEsposa

A video posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

What an incredible night #DoonieAndSamer

A video posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:29