MISS HRVATSKE

VIDEO: MISICA OČARALA SPOTOM KOJIM ĆE NAS PREDSTAVITI NA IZBORU MISS SVIJETA Svi hvale lijepu Angelicu: 'Ovo je prvi put odrađeno s toliko emocije!'

 Screenshot / YouTube

‘Ponosna sam što vam mogu pokazati video u kojem predstavljam Istru, Hrvatsku i sebe za izbor Miss svijeta u Washingtonu’, napisala je Angelica Zacchigna na Facebooku, 22-godišnja studentica iz istarskog Novigrada koja je u Šibeniku ljetos ponijela titulu najljepše Hrvatice na izboru Miss Hrvatske.

Na službenom kanalu izbora Miss svijeta u ponedjeljak je objavljen službeni spot kojim će se naša Angelica predstaviti svijetu u prosincu u glavnom gradu SAD-a.

Video je dobio pozitivne kritike i većina fanova se slaže da se radi o odlično snimljenom spotu i sjajnoj reklami za našu zemlju. 'Prvi puta da je odrađeno s toliko emocije... Bravo', komentirala je jedna obožavateljica ispod objave.

Angelica je završila školu za turizam i ekonomiju, a sada studira na Glazbenoj akademiji – smjer jazz pjevanje u Trstu. - Presretna sam, ostvario se moj san iz djetinjstva. Ponosna sam na ovu pobjedu jer su sve djevojke koje su se našle u finalu bile prekrasne. Zahvaljujem svojoj obitelji koja mi je uvijek bila velika podrška u svemu što sam dosad radila - rekla je u Šibeniku mlada ljepotica.

Na službenoj stranici izbora napisala je da je ‘jednostavna, strastvena i odana osoba’, a trenutno joj je najveća ambicija ‘dovršiti Glazbenu akademiju, raditi glazbu i postati umjetnica’. Kao životni moto navodi: ‘Mislite pozitivno i budite ono što jeste.’

Video je snimljen na plaži i u hotelu Aminess Maestral u Novigradu, a izbor za Miss svijeta održat će se 18. prosinca.

Aktualna Miss Hrvatske prije šest godina je nastupila u TV showu Supertalent gdje je dogurala do polufinala, i to s pjesmom Michaela Jacksona 'The Way You Make Me Feel'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:19