ISPOVIJESTI S ČUVANJA DJECE

DADILJE OTKRILE KAKVE SU IM SVE JEZIVE STVARI DJECA IZGOVORILA 'Prestravila sam se i pobjegla glavom bez obzira kad sam čula što mi je curica rekla'

 Getty Images

Poznata je stvar da će djeca u svojoj naivnosti i nevinosti vrlo često izgovoriti zabavne stvari koje ni sami ne razumiju ili neke istine koje si odrasli ne žele priznati. Međutim, njihove izjave nekad mogu biti prilično jezive, dokazuju to i ispovijesti na Redditu.

Ondje se pokrenula tema što su sve dadilje doživjele od djece koju su čuvale, a muškarci i žene su potom ispričali kakve su im stvari djeca znala govoriti dok im nije bilo roditelja.

U samo 24 sata tema je skupila više od 4.000 komentara i odgovora u kojima zaposleni kao dadilje iznose događaje s djecom koji su ih šokirali.

Jedna se korisnica prisjetila dvije sestre koje je čuvala i koje su bili pristojne i drage djevojčice, no morala im jep rije spavanja obećavati da ih ‘bijeli muškarac’ neće promatrati dok spavaju. Dadilja je pitala oca zna li o čemu one pričaju, no on ih baš nije utješio rekavši da ne mora brinuti i da samo pričaju o duhu koji živi s njima u kući.

Jedan se muškarac susreo s prilično uznemirujućim ponašanjem šestogodišnjeg dječaka kojeg je čuvao, a koji se u prisustvu roditelja ponašao savršeno. No, kad nisu bili u blizini dječak mu se unio u facu i ljutitim glasom rekao da će mu počupati sve trepavice, jednu po jednu, ako mu ne dozvoli gledati film na televiziji.

Dadilja koja je provela duži niz godina s jednom djevojčicom, ispričala je situaciju od koje joj se sledila krv u žilama. Naime, curica nije htjela sama na kat uz stepenice jer se previše bojala, a dadilji je rekla da se boji da će u sobi biti muškarac. Ona joj je pokušala objasniti da sigurno nema nikoga, a muškarac kojeg ponekad vidi je vjerojatno njezin otac koji povremeno provjeri je li pokrivena, je li sve u redu… Međutim, dijete se nije složilo: ‘Rekla je da nisam u pravu jer je taj muškarac visok i mršav, a njezin tata je nizak i debeo.’

Još se jedna djevojčica žalila da vidi ljude kojih nema te je rekla da su neki stranci ispod trijema, uključujući i njezinog brata kojeg nikad nije upoznala jer je bio mrtvorođen. Ista je ta curica svojoj dadilji jednom prilikom rekla da ‘je gospodar želi vidjeti u paklu’ prije nego što se okrenula i pobjegla.

Ako gledate horor filmove, lako je moguće da će se dogoditi neka situacija koja će vas prepasti. Upravo je to doživjela dadilja koja je na prizemlju gledala hororac kad se dijete spustilo s kata, pogledalo je ravno u oči i reklo: ‘Želiš li umrijeti?’ Dijete su potjerali natrag u krevet, a dadilja je s prijateljem nastavila gledati film. Nakon doslovce pola minute dječak u filmu, koji je bio otprilike iste dobi kao dijete koje je čuvala, izgovorio je apsolutno iste riječi majci na filmu.

Jedna se dadilja prisjetila kako je djevojčica, koju je čuvala, uperila prst u nju i rekla: ‘Umrijet ćeš 27. svibnja.’ Nije rekla koje godine.

Zapravo su mnoge dadilje imale iskustva s djecom koja vide duhove ili izmišljene prijatelje. Jednog su dječaka našli kako šutke i netremice gleda u zid, a kad su mu rekli da legne, on im je rekao: ‘Nemoj razgovarati s njim dok se igra.’

Jedna se djevojčica požalila da mora ići kući premda je već bila doma. Kad ju je dadilja pitala što je time htjela reći, samo je pokazala prstom prema stropu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:07