JEDNOJAJČANE TROJKE

FOTO: ANTEA, IZABELA I RENEA IMALE SU ŠANSU JEDAN NAPREMA 200 MILIJUNA Medicinsko čudo začelo se u Mostaru, roditelji još primaju čestitke

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Pravo čudo dogodilo se prošli tjedan u Sarajevu. Anamarija Martinović iz Mostara rodila je jednojajčane trojke, i sve tri djevojčice. Liječnici znaju o kakvoj se tu medicinskoj senzaciji radi jer je šansa za jednojajčane trojke u jednoj od 200 milijuna trudnoća.

Malene Antea, Izabela i Renea razveselile su svoje roditelje kao što već rođenja vesele, ali trostruko.

Za portal Hercegovina.info ponosni je otac Blaženko Blaška Martinović izjavio: - Sve je prošlo u najboljem redu. I majka i bebe se dobro osjećaju.

Tri identične curice se nalaze na odjelu intenzivne njege u Sarajevu, gdje su pod nadzorom liječnika.

- Bebe su se rodile u sarajevskoj bolnici jer u tom trenutku tehnički nije bilo moguće porođaj obaviti u Mostaru. Ovim putem se zahvaljujem svima u sarajevskoj bolnici, od portira do liječnika, a najviše liječnici Naimi Imširiji-Galijašević specijalistici ginekologije i akušerstva Klinike za ginekologiju Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu. Također se puno zahvaljujem liječnici iz Mostara Tanji Krešić koja je mojoj supruzi vodila trudnoću, rekao je za portal Hercegovina.info presretni otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:33