ISKRENA GLUMICA

Renata Sabljak progovorila o autizmu svojih sinova

 Ranko Šuvar/EPH

Na svom Facebook profilu pjevačica i glumica Renata Sabljak otvoreno je progovorila o autizmu s kojim se bore njezini sinovi blizanci.

A povodom svjetskog dana svjesnosti o autizmu i postu jedne mame koja napisala da bi joj bilo lakše u njezinoj borbi da je znala da se i slavni roditelji bore s istim problemom.

“... Osobno nisam javno govorila jer sam samo Mama. Samohrana Mama, koja ima dva sina, blizance iz autističnog spektra, koja se uvjerila u to da ne postoje dva identična puta ili smjera kojima treba ići u razbijanju istoga i koja živi život najbolje što može kako bi ispunila svoju Svrhu. Dragi moji ljudi, bez Ljubavi nema rezultata nigdje... “, napisala je Renata i na to dobila više od stotinu komentara podrške.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:58