HELEN DORON ENGLISH

ŠKOLA STRANOG JEZIKA POTIČE DJECU DA OSLOBODE SVOJE UNUTARNJE JUNAKINJE I JUNAKE Mladi će uz projekt Young Heroes učiti o životnim vrijednostima

Helen Doron English škole engleskog jezika za djecu uče djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. Ali uz pomoć projekta Young Heroes žele potaknuti djecu da oslobode svoje unutarnje junakinje i junake i spoznaju koliko su uistinu moćni i naučiti ih važnim životnim vrijednostima kao što su pažnja i briga o drugim ljudima, njihovoj zajednici i svijetu koji ih okružuje, kako bi postali bolji građani svijeta.

U svrhu toga tijekom travnja će djeca diljem Hrvatske sudjelovati u nizu akcija. U Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici planirano je uređenje dječjih igrališta, prikupljanje knjiga i slikovnica za potrebe gradskih knjižnica i bolnica, djeca educiraju drugu djecu o pravilnom ponašanju sa životinjama, prikupljanje donacija za Kuću ljubavi (smještaj majki i beba bez odgovarajuće skrbi).

U Zadru će prodajom narukvica priklupljati sredstva za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije. U Dubrovniku i Metkoviću pomažu napuštenim životinjama u Skloništu za životinje na Žarkovici, a na Cresu, Lošinju, Osijeku i Slavonskom Brodu pomagat će azilima za životinje. U Rijeci će se baviti uređenjem parkova, a u Splitu čišćenjem Marjana.

U Vinkovcima je u planu prodajna izložba za Udrugu Bubamara i njhov projekt Buba Bar, dok će u Bjelovaru, Koprivnici i Varaždinu izrađivati mobilne knjižnica u suradnji s Udrugom za odrasle osobe s mentalnom retardacijom. Za Samobor je rezerviran projekt Pen pals u suradnji s Domom za starije osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:32