ŠTO JE PREVIŠE, PREVIŠE JE

UMORNA OD SPREMANJA ZA SVOJOM DJECOM, MAJKA ZAPOČELA ŠTRAJK I NIJE JOJ ŽAO 'Oni su čudesni mali ljudi. Međutim, neuredni su i nije ih briga'

 
 Her View From Home / FACEBOOK

Jedna je majka na Facebooku objavila da je započela sa štrajkom te da više neće spremati nerede koje njezina djeca naprave u kući, piše The Independent.

Heidi Hamm je na stranici "Her View From Home" objavila fotografiju neuredne sobe svoje djece uz objašnjenje zašto više neće spremati za njima.

"Godinama sam svake večeri spremala za svojom djecom. Ni sama ne znam koliko sam sati svog života utrošila na skupljanje igračaka", napisala je Hamm.

"Volim imati čistu kuću. Stvarno volim. Ako je moje okruženje organizirano, život je, jednostavno, bolji. Međutim, djeca. Oni su čudesni mali ljudi. No, neuredni su. I nije ih briga."

Žena je potom objasnila kako ju je jedne večeri muž zatekao u dječjoj sobi kako na koljenima po bojama slaže Lego kockice.

Bila je vidno umorna.

"Muž me je tada pitao: "Zašto jednostavno ne zatvoriš vrata?"", napisala je Hamm.

To je sve što je trebala čuti.

Hamm se ustala, izašla iz sobe i zatvorila vrata. Shvatila je da ju je spremanje igračaka svoje djece sprečavalo u korištenju svog slobodnog vremena prema svojim željama.

"Ovih dana svi pričaju o tome kako je važno brinuti se za sebe kada ste roditelji i to je stvarno istina", napisala je.

Hamm priznaje da nije uvijek lako sebe staviti na prvo mjesto, ali istovremeno potiče druge roditelje da se češće brinu za sebe, čak i ako se to svodi na povremeno uživanje u manjoj čokoladici daleko od očiju drugih ukućana.

"Briga za sebe je paljenje Netflixa za djecu kako bi mogli na miru popiti kavu. Toplu", napisala je.

"Briga za sebe je spremanje djece na spavanje ranije nego inače kako bi se mogli maziti sa svojim mužem na kauču. Briga za sebe je zatvaranje vrata."

Ispada da je poticaj koji je Hamm dobila od svog muža nešto što je mnogima trebalo pa su se u komentarima zahvalili Hamm.

"Ovo mi je trebalo. Bilo mi je potrebno da od nekoga čujem da u redu zatvoriti vrata!", rekla je jedna osoba.

"Danas mi je ovo trebalo. Sjedim tu na poslu i mislim kako mi je kuća neuredna, ali i da smo se tijekom vikenda zabavili", dodala je druga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:34