NOVOSADSKI OKTOBERFEST

PRODANE SVE VEČERNJE ULAZNICE, OSTALO JOŠ NEKOLIKO MJESTA ZA SJEDENJE Ne propustite originalna natjecanja na festivalu piva i dobre glazbe!

 
 Promo

Nekoliko dana uoči festivala, ponovila se ista situacija kao i prošle godine - naime, prodane su sve ulaznice za večernje termine (od 19 do 2h) za Novosadski Oktoberfest.

Ljubitelji piva i dobre zabave još mogu kupiti karte za dnevni termin u subotu 21.10. od 11 do 16 sati - osjetite atmosferu festivala, probajte više od 50 vrsta piva, perece i kobasice te sudjelujte u natjecanju "Battle of the Bands". Cijena ove ulaznice iznosi 250 dinara (15-ak kuna).

Za večernje termine ostalo je još svega nekoliko desetaka mjesta, i to za sjedenje, za petak i subotu, po cijenama koje se kreću od 960 dinara po osobi (oko 60 kuna) - u istu su uključeni ulaznica, mjesto za sjedenje i suvenir-krigla od 0.5l s logom Oktoberfesta.

Zainteresirani ulaznice mogu rezervirati na web stranici www.oktoberfest2017.rs.

Drugi Novosadski Oktoberfest ove godine održava se 20. i 21. listopada u Master Centru Novosadskog sajma, a nastupaju Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts, Drum ‘N’ Zez, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija i mnogi drugi.

Prošlogodišnji Oktoberfest u Novom Sadu posjetilo je više od 16.000 ljudi, a sve ulaznice rasprodale su se nekoliko dana prije događaja. U dva dana festivala popilo se 32.000 litara piva, pojelo 5000 kobasica i više od 10.000 pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta - nije bilo intervencija ni policije ni hitne pomoći.

Novosađani i njihovi gosti i ove godine bit će u prilici uživati u više desetina brendova piva iz cijeloga svijeta, bavarskim kobasicama, perecima i puno dobre zabave.

Na službenoj stranici možete se prijaviti i za natjecanje u držanju krigle piva te vidjeti ponudu drugih nagradnih igara.

Novosadski Oktoberfest 2017. organiziraju Color Press Grupa, HBO Color Media Events, Novosadski sajam, uz potporu Grada Novog Sada, Gradskog sekretarijata za privredu i Turističke organizacije Novog Sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:25