KOMEDIJA ZABUNE

ČESI KRENULI NA ODMOR U NICU, A ZAVRŠILI U NIŠU Agencija pomiješala gradove pa su umjesto na francusku rivijeru na odmor stigli u Srbiju

 Eric Gaillard / REUTERS

Blagdanski odmor četvero mladih Čeha nije ni krenulo ni završilo kako je planirano. Naime, agencija preko koje su rezervirali avionske karte pobrkala je lončiće i zabunom im uplatila kartu do srpskog Niša umjesto do francuske Nice.

Kako piše srpski N1, organizatore njihovog kraćeg odmora u Francuskoj zbunila je nova linija kompanije Ryanair Bratislava - Niš pa su zbog sličnih naziva gradova napravili pogrešnu rezervaciju. Irski niskobudžetni avioprijevoznik reklamira letove za Niš od kraja listopada.

Tako je dva češka para umjesto ugodnog sunca u Nici dočekalo oblačno nebo u Nišu prije dva dana, pa su u nevjerici pitali zaposlenike Ryanaira gdje se zapravo nalaze, rekao je za slovački portal Topky.sk jedan od članova posade.

Česi su u Nici imali rezerviran hotel i iznajmljen automobil, ali će u Nišu ostati sve do petka jer tek tada imaju let za Bratislavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:42