VRHUNSKA PREPORUKA

Četiri hrvatska na Timesovoj listi 100 najboljih malih hotela

Na popisu 100 najboljih malih europskih hotela koje je sastavio časopis Sunday Times nalaze se čak četiri hotela iz Hrvatske, koji su svi mahom iz Dalmacije. Zagreb i dalje nije na svjetskoj karti

Na popisu 100 najboljih malih europskih hotela koje je sastavio časopis Sunday Times nalaze se čak četiri hotela iz Hrvatske, koji su svi mahom iz Dalmacije. Zagreb i dalje nije na europskoj turističkoj karti.

Sunday Times svojim je čitateljima preporučio sto europskih hotela za nezaboravan odmor. Kako su napisali, hoteli s popisa nisu luksuzni hoteli s pet zvjezdica, nego manji objekti s individualnim pristupom gostima i prekrasno dizajniranim prostorima. Na tom popisu našlo se mjesta i za četiri domaća hotela - dubrovački hotel Bellevue, splitski hotel Vestibul Palace, hvarska Riva i Lešić Dimitri Palace na Korčuli.

Za Hvar su tako napisali da je "mali hrvatski" Cannes, a hotel Riva je mjesto okupano suncem s pogledom na predivnu plažu, splitski je hotel dobio opis "mini šetnje kroz različita arhitektonska doba", dubrovački Bellevue je pak opisan kao seksi prostrano utočište s dizajnom interijera koji oponaša "život na luksuznoj jahti", kod hotela Lešić Dimitri Palace istaknut je njihov vinski podrum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:01