LOVE INTERNATIONAL

FOTO: PARTIJANERI OKUPIRALI UVALU U TISNOM Zanosne ljepotice podigle temperaturu na maksimum: 'Ni Brexit nam nije poremetio planove'

 Nikša Stipaničev / Cropix

Mala tišnjanska uvala Rastovac od srijede živi uz ritmove elektronske glazbe. Partijanersku sezonu u Tisnom i ovoga je puta otvorio "Love International“.

Festival, koji je, čini se, vrlo uspješno zamijenio svojeg slavnog prethodnika, "Garden“.

"Love International“ bit će tek okidač za ono što ljubitelje sunca, mora i dobre glazbene kulise, kako često znaju kazati glavni organizatori festivala, čeka ovoga ljeta u Tisnom i Pirovcu od 28. lipnja do 5. srpnja, piše Šibenski.hr.

Domaćin The Garden Resorta i pirovačke diskoteke Barbarella's Nick Colgan očekuje da bi serija od čak sedam festivala, koji će potrajati sve do kraja kolovoza, mogla privući dvadesetak tisuća posjetitelja. Mahom iz Velike Britanije.

- Svaki je festival ove godine produžio svoje trajanje za jedan dan. To pokazuje da ljudi svoj dolazak u Tisno pretvaraju u godišnji odmor.

Dosadašnjoj festivalskoj ponudi, u kojoj su bili "Love International", "Suncebeat", "Soundwawe", "Defected Croatia" i "Dekmantel Selectors", dodali smo i dva nova događanja. "Lost Disco festival", koji organiziraju promotori iz Škotske, te "Beats, Beer and Boogaloo", na kojemu ćemo uz funk i soul glazbu, promovirati craft piva iz Hrvatske, Njemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske...

Valja reći da njega radimo u suradnji s Craigom Charlesom, poznatim britanskim glumcem i DJ-em.

Colgan i Tišnjani posebno su zadovoljni što sad već čuveni Brexit nije naštetio njihovim planovima za ovu godinu. Dapače.

- Prodaja ulaznica za festivale ide odlično! Ako usporedimo podatke s prošlom godinom, u porastu smo. Primjerice, nizozemski "Dekmantel Selectors" festival rasprodan je u roku od dva tjedna! Ovi nas podaci ohrabruju i u namjeri da dodatno investiramo u lokaciju, plaže, apartmane i za sljedeću sezonu. Na ovoljetnim ćemo festivalima, brinući o ekološkoj održivosti, ukinuti upotrebu plastičnih čaša. Razvili smo ponudu i na druge grane turizma, pa ćemo u Tisnom održati korporativno događanje za 450 radnika jedne IT tvrtke – nabrajao je Colgan, uz napomenu da će im i te kako pomoći uvođenje novih niskobudžetnih letova iz Engleske i Škotske prema Zadru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:44